Новорічне привітання президента України Володимира Зеленського 2023: про що йшла мова у святковому зверненні

Цьогоріч звернення очільника держави суттєво відрізнялось від усіх попередніх привітань з Новим роком. Про що йшла мова у зверненні Зеленського з нагоди настання 2023 року?

Традиційно кожного року чинний президент України записує звернення до громадян. За мирних часів привітання Володимира Зеленського відрізнялись позитивними меседжами та надіями на світле майбутнє. Цьогорічне звернення очільника країни до громадян вийшло таким самим, яким був і минулий рік – важким і сповненим жалю. То про що говорив чинний президент України Володимир Зеленський у новому зверненні?

Новорічне привітання Володимира Зеленського з 2023 роком

Цього року новорічне звернення президента України тривало 17 хвилин. У привітанні президент згадав початок повномасштабного вторгнення та висловився про те, що довелось пережити українцям за минулий рік. Володимир Зеленський згадав про українські понівечені міста, постраждалих від повномасштабної війни та висловив сподівання на те, що наступного року українці нарешті зможуть жити під мирним небом.

Кадри з цьогорічного звернення президента України до громадян
Кадри з цьогорічного звернення президента України до громадян

Володимир Зеленський почав своє звернення зі спогадів про те, як почалось повномасштабне вторгнення російської армії на територію України. Президент зауважив, що спершу кожному було страшно від нерозуміння, що відбувається та що чекає на всіх попереду, проте абсолютно всі українці сильно змінились за минулий рік.

Чинний президент України згадав у новорічному зверненні про воєнні перемоги та досягнення, які наші війська досягли під час повномасштабного вторгнення. Окрему увагу Володимир Зеленський приділив тому, що цього року весь світ дізнався про справжню Україну, її силу та горе. Президент України зауважив, що ніхто напевно не знає, що чекає українців у новому році, проте громадяни тепер готові до всього.

Промова Володимира Зеленського з нагоди прийдешнього 2023 року
Промова Володимира Зеленського з нагоди прийдешнього 2023 року

Президент України завершив своє привітання побажаннями громадянам країни. Володимир Зеленський побажав, аби Новий рік став роком, коли війна нарешті завершиться, а мільйони українців зможуть повернутись до свого рідного дому. Повне звернення президента України з нагоди настання 2023 року можна подивитись за посиланням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини