Як за рік змінилися Володимир і Олена Зеленські: одяг в стилі хакі, нові зморшки і розлука

Володимир та Олена Зеленські стали найвпливовішою парою 2022 року. Подружжя за рік повномасштабного вторгення дуже сильно змінилося не лише всередині, але й ззовні.

24 лютого 2022 року життя всіх українців поділилося на “до” та “після”. Найбільшого стресу зазнав президент країни Володимир Зеленський та наша Перша леді Олена Зеленська. За цей рік пара пережила багато подій, але вони не сиділи без діла.

Олена відвідувала різноманітні саміти, зустрічалася з відомими людьми з політичної сфери діяльності, покращила роботу свого благодійного фонду та ще багато іншого. Володимир, в свою чергу, завжди був разом з Україною. Чоловік кожного разу робив звіт про зроблену роботу, також бачився з лідерами країн Європи та підтримував бойовий дух наших хлопців на передовій.

Олена Зеленська з вічно усміхненої та позитивної жінки перетворилася на стриману леді з очима на мокрому місці. Гардероб Першої леді поповнився простенькими костюмами у світлих тонах або кольору хакі, які вона підкреслювала ніжним макіяжем та стриманими зачісками.

Як змінилася Олена Зеленська за рік повномашстабного вторгнення
Як змінилася Олена Зеленська за рік повномашстабного вторгнення

Володимир Зеленський помітно став виглядати старше. Чоловік перестав голитися та вдягатися в офіційні стильні костюми, як він робив це раніше. Зараз на заміну вишуканих образів прийшла військова форма та речі одного й того ж кольору. Дивує те, що навіть на зустрічах з лідерами різних країн Володимир не змінював свого вбрання, щоб показати, що зараз не час для того, щоб гарно виряжатися.

Як змінився Володимир Зеленський за рік повномасштабного вторгнення
Як змінився Володимир Зеленський за рік повномасштабного вторгнення

Порівнюючи фото президента до та після повномасштабного вторгення можна помітити ,що погляд в нього став змучений, очі сумні та втомлені, але в його погляді чітко видно впевненість у нашій перемозі. Вся Україна вірить, що наш президент зможе досягнути поставленої мети.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини