У мережі показали табель з оцінками Валерія Залужного: головний захисник країни на відмінника не тягне

Валерій Залужний — один з найпопулярніших українців сьогодні. Дізнайтеся, як вчився головний захисник країни та з яких предметів мав "відмінно".

Сьогодні кожен наш громадянин знає ім’я Валерія Залужного, а у 2022-му році головний захисник увійшов до списку 100 найвпливовіших людей за версією журналу Time. Втім, досі не всі знають повну біографію нашого Головнокомандувача, а вона є досить цікавою.

День Святого Валентина 2023: Валерій Залужний привітав українців
У мережі показали табель з оцінками Валерія Залужного

Його вважають представником українських вищих офіцерів, які ніколи не служили в радянській армії. Це дуже добре видно, адже поступово країна відходить від військових практик СРСР.

Навіть спершу отримував Валерій освіту, яка не пов’язана з баталіями на фронті. У 1989-му році він вступає до машинобудівного технікуму. До речі, нещодавно команда сайту “Добрі новини” натрапила на одну цікавинку — табель з оцінками Залужного.

У мережі показали табель з оцінками Валерія Залужного

Як бачимо, круглим відмінником його назвати важко, але більшість оцінок — п’ятірки. До речі, у мережі з’явилася дискусія, чому серед предметів, який вивчав Головнокомандувач є “Історія СРСР”. Більшість досі вважає, що навчався наш захисник тільки вже при Незалежній Україні, але це не зовсім так. Почав свій шлях він, як студент в останні роки перед розпадом “союзу”. Звідси і такі дивні, як на сучасні часи, дисципліни.

Є інформація, що технікум чоловік закінчив з відзнакою і після цього цілеспрямовано пішов до своєї мрії — стати військовим. Цікаво, що окрім машинобудування та тонкощів ведення війни, Валерій вивчав ще й міжнародні відносини у магістеріумі Острозької академії.

Нагадаємо, що Валері Залужний одружений, зі своєю обраницею разом вже давно. У Головнокомандувача є діти: дві дочки, одна з яких пішла стопами видатного батька, а інша мріє стати лікарем.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини