Сільпо роздає українцям по 6600 гривень на продукти: як отримати безкоштовний сертифікат

Під час повномасштабної війни чимало організацій та підприємств, як можуть, допомагають українцям фінансово. Цього разу "Сільпо" роздає сертифікати на купівлю продуктів харчування

Після початку повномасштабної війни в Україні чимало світових організацій почали організовувати допомогу для мешканців країни. Фінансова, благодійна та волонтерська ініціативи допомагають громадянам переживати важкі часи. Цього разу популярна мережа супермаркетів “Сільпо” оголосила про видачу сертифікатів на купівлю продуктів. Хто може їх отримати та що для цього потрібно?

Сертифікати на продукти від Сільпо

На сайті обласного центру Закарпатської області з’явилась новина про те, що мережа супермаркетів “Сільпо” надає 6600 гривень на купівлю харчових продуктів. Отримати кошти можуть внутрішні переселенці першої або другої групи інвалідності. Для отримання коштів передусім потрібно мати відповідні документи, які підтверджують приналежність людини до вищеперерахованих категорій.

Як отримати безплатний сертифікат на купівлю продуктів у Сільпо
Як отримати безплатний сертифікат на купівлю продуктів у Сільпо

Фінансує благодійну ініціативу Закарпатський філіал Товариства Червоного Хреста в Україні. Видавати сертифікати почали вже з 7-го березня, а отримати його можна після проходження реєстрації у відділенні ЦНАПу. Для реєстрації на отримання цього сертифікату потрібно попередньо записатись за номером телефону 050 555 81 08. Реєстрація триватиме до кінця тижня.

Наразі ця послуга доступна тільки на території Закарпатської області, проте пізніше організація планує розширити дію сертифіката й на інших територіях України.

У Сільпо роздають сертифікати на купівлю продуктів
У Сільпо роздають сертифікати на купівлю продуктів

Які потрібні документи

Для того, щоб оформити сертифікат на матеріальну допомогу, потрібно мати наступні документи, а також – їхні копії:

  • Паспорт;
  • Картка платника податків;
  • Довідка про оформлення статусу внутрішньо переміщеної особи (лише після 24.02.2022). Особа має бути зареєстрована тільки на території Ужгорода;
  • Пенсійне посвідчення з вказанням групи інвалідності.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини