Як переселенцям отримати виплату у 6660 грн: куди подавати заявку та які документи потрібні для обліку

Зареєструватися на отримання виплат — дуже просто. Про всі нюанси подачі документів, категорії людей, які можуть отримати допомогу, дізнайтеся далі у матеріалі.

Сьогодні чимало українців мусили попрощатися зі звичним рівнем життя та шукати допомоги на стороні. Нещодавно стало відомо про те, що внутрішньо переміщені особи отримали змогу зареєструватися на грошову допомогу.

Про забезпечення вразливих категорій попіклувалася Норвезька рада у справах біженців.

Які категорії населення можуть отримати допомогу у 6660 грн?

Як переселенцям отримати виплату у 6660 грн

У пріоритеті — вразливі категорії населення, яким непросто забезпечувати свої домогосподарства. Допомогу у 2220 гривень, протягом трьох місяців будуть видавати на кожного члена сім’ї, але не більше як на п’ять осіб у цілому.

Кошти будуть надсилати на банківський рахунок за допомогою переказу MoneyGram.

Як зареєструвати на отримання допомоги?

Як переселенцям отримати виплату у 6660 грн

Якщо минулого року, аби отримати аналогічну грошову допомогу від подібних організацій потрібно було особисто присутнім на реєстрації, то зараз все можна вирішити у пару кліків на своєму смартфоні. Більше не потрібно везти свої документи та стояти у черзі, аби подати свої дані.

Зв’язатися і подати заявку можна через WhatsApp або Viber. Якщо вам зручніше користуватися WhatsApp, то для того, щоб відправити інформацію про себе потрібно спершу додати до контактів ось цей номер: 0 800 609 844. Далі, створюєте чат у додатку та відправляєте слово “привіт”. Після цього вам прийдуть повідомлення з подальшими кроками.

У випадку з Viber, вам необхідно відсканувати спеціальний код, розміщений за посиланням. Далі ви також отримаєте всі необхідні інструкції.

Нагадаємо, що з реєстрацією потрібно поквапитися, адже вона триває лише до 20 березня.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини