У тренді натуральні нігті: Олена Зеленська показала на собі, як виглядає стильний манікюр 2023 року

Перша леді України стала справжнім прикладом для наслідування для багатьох українців. Дізнайтеся, який манікюр зробила головна жінка країни.

Олена Зеленська. Героїня цього матеріалу до того, як її чоловік став Головою держави, надавала перевагу непублічному життю. Поки Володимир сяяв на сцені, вона реалізовувала свій творчий потенціал у сценаріях та займалася домашнім затишком.

Втім, президенство обранця кардинально перекрутило її життя з ніг на голову. Нині вона не просто дружина керманича країни, а представниця всього нашого народу, яка усвідомлює свою місію.

Разом із цим у неї з’явився натовп прихильників, які стежать не лише за її політичними чи громадськими здобутками, а й за стилем Олени, адже і до своєї нової посади вона дуже цікавила фанатів Зеленського. Новинні шпальти буквально майоріли заголовками про те, що головний гуморист “Вечірнього кварталу” показав свою дружину.

Найдорожчі аксесуари та наряди Олени Зеленської
Олена Зеленська показала на собі, як виглядає стильний манікюр 2023 року

До речі, перша леді країни досі веде сторінки у соціальних мережах, де демонструє свої вишукані наряди та манікюр. Прихильники відзначають, що руки у дружини Президента завжди доглянуті, а нігті не мають цяцькованого покриття. На заході такий стиль вже прозвали “old money”, що означає “дорога класика”. У США це один з улюблених принципів підбору макіяжу та одягу для багатіїв, які розуміють, що найкраща краса — це натуральна.

Цікаво, що Олену ніколи не можливо побачити з довгими нарощеними нігтями чи іншим химерним манікюром. Стилісти вважають такий хід дуже привабливим у гардеробі, адже можна експериментувати з одягом та не боятися, що якась деталь може вибитися з загального образу.

Нагадаємо, що Олену Зеленську оцінило також американське видання Vogue, яке вже не вперше створює з нею ряд фотосесій та робить зіркою обкладинок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини