Її шлях до слави: як Олена Зеленська з дружини гумориста стала наймолодшою першою леді України

Ім'я Олени Зеленської не сходить з перших шпальт новин. Як простій дівчині з Кривого Рогу вдалося стати дружиною Президента і підкорити весь світ?

Олена Зеленська — одна з найпопулярніших жінок України. До того часу, як вона стала першою леді нашої держави, чимало хто вважав, що вона знаходиться у тіні свого популярного чоловіка, на той час актора, Володимира Зеленського.

Обраниця гумориста хоч і виходила з ним у світ на різні визначні заходи, але на сцену не рвалася. Її ім’я було у титрах “Вечірнього кварталу”, а прихильники знали її, як дружину обличчя зірки “плюсів”.

Повна сім'я Олени та Володимира Зеленських
Як Олена Зеленська з дружини гумориста стала наймолодшою першою леді України

Та у 2019-му все змінилося. Нові ролі, нові виклики з’явилися у житті коханої Президента. Втім, Олена з усім впоралася і перевершила своїх попередниць. Вона присвятила себе не тільки культурному життю України, а і не стала осторонь проблем освітніх закладів. Відомо, що під егідою Зеленської, чиї діти, до речі вчаться в Україні, було кардинально змінено шкільне харчування. Вперше за всі роки у їдальнях перестали давати каші, що охололи і злиплися. Натомість прийшли смачні, цікаві та поживні страви, рецепти яких було впроваджено завдяки знаменитому кухарю, переможцю “МастерШеф” Євгену Клопотенко.

Як Олена Зеленська з дружини гумориста стала наймолодшою першою леді України

Цікаво, що за своїм дипломом наша перша леді ну ні як не дотична до політики. Вона отримала диплом будівельного факультету. Втім, доля наставила її зовсім на інший шлях.

Окрім її урядової та представницької діяльності, прихильники звернули увагу на те, наскільки Олена відмінно володіє почуттям стилю. Перша леді неодноразово вже дивувала всіх своїми образами та вишуканими костюмами. Варто відзначити, що носить здебільшого дружина Зеленського українські бренди.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини