Як виглядають дружини Кирила Буданова, Валерія Залужного та Олексія Резнікова: жінки сталевих українців

Вони боронять Україну, поки найрідніші чекають вдома: як виглядають дружини українських політиків, Буданова, Залужного, Резнікова, які вже вписали свої імена в історію?

Сьогодні імена Буданова, Залужного та Резнікова постійно згадуються у новинах. Боронителі країни завжди на перших шпальтах з оптимістичними повідомленнями про події у державі. Вже стільки часу ці захисники на зв’язку з українцями, що вже згуртували навколо себе купу прихильників, які хочуть знати про нових героїв все і навіть особисте життя.

Дружина Кирила Буданова

Напротивагу головному розвіднику країни, його обраниця персона достатньо публічна. Маріанна Буданова навіть балотувалася у депутати від партії Кличка. З 2015 по 2017 рік займалася волонтерською діяльністю в Головному військовому шпиталі, що на Госпітальній у Києві. У мережі її неофіційно прозвали любителькою ін’єкцій краси, а вона й не спростовує, що звикла тримати планку і доглядати за собою.

Дружина Валерія Залужного

У народі кажуть, що якщо хочеш бути дружиною генерала, виходь заміж за солдата. Так і склалося у життя Олени Залужної. Свою обраницю Валерій зустрів понад 20 років тому, коли вперто будував військову кар’єру. Одружений зі своєю коханою дуже давно, подружжя має двійко дітей, обидві донечки. Жінка працює у банку, веде фактично непублічний спосіб життя.

Дружина Валерія Залужного

Дружина Олексія Резнікова

В Олексія Резнікова дружина — справжня зірка телебачення. У 2020-му році Міністр оборони одружився з ведучою Юлією Зорій, яка продовжує працювати під своїм дівочим прізвищем. З перший днів повномасштабного вторгення вона працювала на гарячій лінії психологічної підтримки, але все ж таки свою кар’єру не завершила. Дітей у подружжя поки немає.

Дружина Олексія Резнікова

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини