В ексклюзивній вишиванці та штанях-палаццо: Олена Зеленська приголомшила всіх на конференції у Кореї (ФОТО)

Олена Зеленська вкотре підкорює світ своїм стилем. На цей раз дружина Президента України вийшла у світ у розкішній сорочці, з оздобленням, у якому поєдналися українські традиції вишиванки та витинанки.

Олена Зеленська стала справжньою іконою стилю для чималої кількості українців. Зірка прославилася виключними образами і нещодавно показала, як стильно можна обіграти наш національний одяг, а саме наш стрій.

18 травня, у День вишиванки, дружина Президента засвітила на зустрічі у Кореї. Там вона постала перед камерами у вишиванці Gunia project, відомого українського бренду. Візерунок, який можна побачити на сорочці виконаний із запозиченням техніки витинанки. Зображені на одязі солярні символи, а колір віддає сонячним теплом. Доповнила свій аутфіт обраниця голови держави модними зараз штанами палаццо.

Олена Зеленська приголомшила всіх на конференції у Кореї

До речі, такої моделі ще неможливо знайти на сайті бренду. Скоріше за все згодом можна буде дізнатися, в яку вартість обійшовся Олені цей предмет гардероба.

Цікаво, що вже не вперше на нашій першій леді можна побачити одяг саме від українських кравців. Зеленська носила також взуття, зшите талановитими співгромадянами. Знаменитість фактично не розповідає скільки обходиться їй її гардероб. Проте, популярна жінка не гребує декілька разів виходити у світ в одному й тому ж самому костюмі. Вона так вміло вміє обігрувати речі, що кожного разу образ здається новим.

Олена Зеленська приголомшила всіх на конференції у Кореї

Серед прикрас у дружини Президента також можна побачити вироби українців, які за ціною є доступними і простим громадянам.

Нагадаємо, що до того, як Олена у 2019-му році стала першою леді України, вона вела непублічний спосіб життя. Проте, з новою роллю вона відмінно почала справлятися одразу та проявила себе активніше своїх попередниць.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини