Олексій Арестович засвітився на знаменитому курорті та вразив всіх неідеальною фігурою на пляжі (ФОТО)

Олексій Арестович став справжнім "крашем" для багатьох українок. Під його солодкий голос заспокоювалося багато жінок у перші місяці війни, проте останні його фото збентежили чимало прихильниць.

Олексій Арестович. Герой цього матеріалу пройшов великий шлях від тотальної слави, популярності та обожнювання до повного розвінчування особистості і хейту з боку вчорашніх фанатів.

Користувачів у мережі дуже непокоїли висловлювання колишнього позаштатного Радника Офісу Президента. Зокрема обурила всіх його оцінка подій під час обстрілу у Дніпрі. Та попри все популярний чоловік продовжує вести свою медійну діяльність і не готовий прощатися з фанатами.

47-річний Олексій Арестович показав, як змінився за 30 років
Олексій Арестович засвітився на знаменитому курорті

Нещодавно його світлини знову замайоріли у мережі. Впізнаваність зіграла з Олексієм злий жарт: Арестовича помітили на пляжі в Тель-Авіві. Користувачі звернули увагу на те, як змінився діяч за ці часи. Він чи не вперше показав, як виглядає без футболки. Втім, на думку хейтерів, похизуватися там немає чим.

Олексій Арестович засвітився на знаменитому курорті
Олексій Арестович засвітився на знаменитому курорті
Олексій Арестович засвітився на знаменитому курорті

Втім, сам популярний чоловік не прокоментував та лишив без уваги ці кадри, які за лічені хвилини розлетівся інтернетом і у месенджерах, і в Інстаграмі. Проте, він показав, що в Ізраїлі не тільки гуляє берегом моря. Виявляється, що екс-радник зараз там на конференції, де ділиться думками про майбутнє України.

У коментарях звісно не могли не підняти теми його фото. Арестовичу написали:

  • “Як там море?”
  • ” Ну якби він не офіційне лице держави, але на мою думку міг би утриматись від пляжів і т.д.”
  • “Як там в морі купатися, Олексію?”
  • “Добре на пляж сходили?”
  • “Як пляж?”

Нагадаємо, що Олексій Арестович — одружений, має дитину і є інформація, що не одну. Попри його шалену популярність скласти пазли його особистого життя досить складно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини