Які виші закінчували президент і перша леді України: де і на кого вчилися Володимир та Олена Зеленські

Володимир та Олена Зеленські навіки вписали свої імена в історію України, при чому не бувши залученими аніяк до справ держави раніше. Ким би насправді могли бути зірки, якби не вдалося побудувати таку кар'єру?

Володимир та Олена Зеленські стали справжнім феноменом всієї нашої історії, адже вперше за всю незалежність переміг не маститий політик, а актор, комік та гуморист, який тільки у кіно приміряв на себе роль президента.

Як могла скластися доля Зеленських, якби вони не стали зірками?

Які виші закінчували президент і перша леді України

Відомо, що попри свою популярність у кіно та на телебаченні, Володимир не закінчував жодного театрального ВНЗ. Свій потенціал почав реалізовувати у грі КВК. Згодом гумор та виступи на сцені стали справою життя актора, а смішні сценки переросли у справжній проєкт — “Вечірній квартал”.

Цікаво, що за фахом Зеленський мав займатися правознавством, адже у 2000-му році склав останні іспити у Криворізькому економічному інституті Київського економічного університету імені Вадима Гетьмана. Втім, диплом йому за великим рахунком не знадобився. За напрямком освіти наш Президент працював лише пару місяців на практиці.

Володимир Зеленський розповів, яка в нього мрія
Які виші закінчували президент і перша леді України

Його дружина Олена пішла тим самим шляхом. Якби не хист до написання сценаріїв та налагодження зв’язків, нині б займалася перша леді України будівництвом. Здобувала фах архітектори знаменитість на факультеті Криворізького національного університету. Чому обраниця голови держави обрала таку спеціальність — загадка. Та ще більший секрет, чому, отримавши диплом з відзнакою, вона жодного дня не працювала за обраною професією.

Нагадаємо, що Володимир та Олена Зеленські також реалізувалися у батьківстві, привівши у світ двох чудових діток. До речі, наступники знаменитостей навчаються в Україні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини