Врятуйте своє здоров’я: водний відвар з перегородок волоських горіхів

Звучить незвично, але це один з найкращих засобів проти цілого ряду захворювань, з якими може зіткнутися абсолютно кожен. Що ж потрібно робити?

Чим же це корисно?

Всі ми знаємо про реальну користь самого плоду волоського горіха, який рекомендують регулярно вживати в їжу для поліпшення пам’яті і роботи мозку в цілому. Однак більшість недооцінює саму шкаралупу горіха, яку найчастіше нещадно викидають і навіть не замислюються про користь, яку вона може принести.

Шкаралупа волоського горіха
Шкаралупа волоського горіха

Перегородки волоських горіхів містять в собі ціле джерело корисних вітамінів і різних речовин. У них перебуває велика кількість йоду, який бере активну участь в обмінних процесах і підтримує роботу мозку на рівні з плодами. Також шкаралупа містить вітаміни, які сприяють поліпшенню стану шкіри і зору, а також значно пригальмовують процес старіння. Таким чином вживання настоянки з волоських горіхів допомагає при депресії, безсонні, головних болях, які викликані зайвим стресом. Також допомагає при захворюваннях із зниженою функцією щитовидної залози, гіпертонії або зниженому цукрі в крові.

Рецепт відвару

Необхідно взяти 2 ложки лікувального продукту і заварити 1,5 склянки окропу, після чого потрібно кип’ятити відвар протягом 12ти хвилин на повільному вогні. Потім залишаєте відвар на десь годину. Пити потрібно протягом доби, розділивши передчасно на 3 прийому (ранок, обід і вечір).

Настоянка на спирту

Настоянка з волоського горіха
Настоянка з волоського горіха

Це більш рекомендований для вживання варіант. Для приготування знадобиться 3 частини спирту (або дуже хорошої горілки) і 1 частина цілющого продукту (тобто пропорції 3: 1). Дрібно нарізаємо перегородки волоського горіха, після настоюємо в прохолодному темному місці протягом 21го дні, а в ідеалі – цілий місяць. Потім проціджуємо і приймаємо по 15 крапель 3 рази на день після кожного прийому їжі. Курс повинен тривати 30 днів.

Користуйтеся такими простими порадами і дбайте про своє здоров’я.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини