Емілія Кларк дякує працівникам охорони здоров’я, які допомогли їй вижити після 2 інсультів

У зірки серіалу Game of Thrones було перший крововилив в мозок в 2011 році під час тренування в тренажерному залі, а другий - два роки по тому. Емілія Кларк написала публічний лист подяки медикам, які доглядали за нею після двох аневризм мозку.

Їй було всього 24 роки, коли у неї трапилася перша аневризма мозку під час тренування в тренажерному залі.

Майже через десять років після перенесеної нею першої з двох аневризм мозку, Емілія Кларк написала лист, щоб подякувати медичних працівників в Національній службі охорони здоров’я Великобританії (NHS).

Емілія після першого інсульту

Емілія після першого інсульту

Минулої весни актриса розповіла про те, як вона пережила дві загрозливі для життя аневризми мозку під час зйомок серіалу HBO. Перший субарахноїдальний крововилив (SAH), небезпечний для життя тип інсульту, викликаний кровотечею в простір, що оточує мозок, відбувся в лютому 2011 року, відразу після того, як вона закінчила зніматися в 1 сезоні популярного серіалу Game of Thrones.

«Я пам’ятаю, як мені сказали, що я повинна підписати форму згоди на операцію. Операція на мозку? Я була в середині свого дуже зайнятого життя – у мене не було часу на операцію на мозку. “- коментує Кларк.

За минулі роки (які включали ще дві операції на головному мозку для усунення другоъ аневризми, виявленої в її мозку), Емілія вилікувалася, хоча лікарі давали їй найпесимістичніші прогнози.

Актриса після операції
Актриса після операції

У новій книзі, під редакцією Адама Кея, під назвою «Шановна NHS: 100 історій, щоб сказати спасибі», Емілія написала лист, щоб висловити свою подяку для тих, хто доглядав за нею, за три тижні перебування в лікарні.

Емілія особливо прославила одну медсестру, зокрема, в своєму листі: «Медсестра, яка запропонувала – після того, як всі інші в A & E щосили намагалися знайти відповідь – що, може мені потрібно зробити сканування мозку. Вона врятувала моє життя. “

Вона також подякувала своєму анестезіологу, її мозковому хірургу, медсестер, які купали і одягали її, поки вона була недієздатна. На закінчення вона подякувала медсестрі, яка дозволила матері залишитися в її лікарняній палаті. «У всі ці моменти, протягом цих трьох тижнів, я ніколи не була по-справжньому самотньою», – написала вона.

У квітні 2019 року Емілія відкрито розповілапро своє важке випробування і поділилася деякими небаченими раніше фотографіями після операцій на її головному мозку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини