Ірина Білик розповіла про проблеми зі здоров’ям: «Могла повторити долю Фріске»

Ірина Білик розповіла про проблеми зі здоров'ям. Виявилося, що якби співачка народжувала свого молодшого сина сама, а не за допомогою сурогатної матері, то вона могла б повторити долю Жанни Фріске, яка померла від раку головного мозку.

Українська співачка Ірина Білик розповіла про проблеми зі здоров’ям: «Могла повторити долю Жанни Фріске». Пов’язано це з материнством.

У зірки є двоє синів — старший Гліб і молодший Табріз. Першого вона народила сама, а ось другий з’явився на світ завдяки сурогатній матері, причому артистка ніколи не робила з цього таємницю. Виявилося, що на такий крок її підштовхнула серйозна загроза власному життю:

«Народити я збиралася сама, але після операції мені повідомили про можливість таких же проблем, які були у Жанни Фріске. Я вирішила не ризикувати, адже потрібна своєму народу», — розповіла виконавиця.

Уточнюючи, чи була це онкологія, Ірина сказала: «майже так». Зараз вона ні краплі не шкодує про те, як саме все склалося, адже у тепер у неї є прекрасний син.

Ирина Билык с мужем и сыном
Ірина Білик з чоловіком і сином

Його батьком став перший офіційний чоловік Білик — російський продюсер, художник і фотограф азербайджанського походження Аслан Ахмадов. Подружжя поєднують життя у двох країнах — Росії та Україні.

Нагадаємо, що Фріске померла від раку головного мозку в 2015-му. Про наявність злоякісної пухлини гліобластоми вона дізналася через пару місяців після своїх перших і єдиних пологів. До речі, завагітніла співачка за допомогою ЕКЗ.

Жанна Фріске
Жанна Фріске

Від інших типів раку цей відрізняється особливо швидким і агресивним перебігом, а через проростання в здорові тканини і відсутність чітких меж повне видалення новоутворення хірургічним шляхом стає практично неможливим.

З таким же діагнозом зараз бореться Анастасія Заворотнюк, причому ситуація схожа — захворіла актриса теж після екстракорпорального запліднення, за допомогою якого вона народила дочку Мілу у 2018-му.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини