Кім Кардаш’ян пояснила бажання Каньє Веста розлучитися і стати президентом: у репера біполярний розлад

У Каньє Веста біполярний розлад. Так Кім Кардаш'ян пояснила його бажання розлучитися і стати президентом США. Проблеми з психікою наклали відбиток на слова і дії репера, зате тепер все стало зрозуміло.

Кім Кардаш’ян прокоментувала бажання Каньє Веста розлучитися. Виявилося, що у репера біполярні розлади. Втім, це пояснює його поведінку в останні кілька тижнів.

Спочатку артист заявив про намір стати президентом США, потім кілька разів на зустрічах з виборцями розплакався, а недавно і зовсім заявив, що останні пару років хоче домогтися розлучення зі своєю зірковою дружиною.

Як публічна особа, Кім не стала робити вигляд, що нічого не відбувається і все в порядку. Вона вирішила пояснити все перед мільйонною армією фанатів в Instagram, де і відкрила сімейну таємницю — Каньє страждає від біполярного розладу особистості.

Дональд Трамп, нынешний президент США, с Канье Уэстом, возможным будущим президентом
Дональд Трамп, нинішній президент США, з Каньє Вестом, можливим майбутнім президентом

Цей стан супроводжується сильними емоційними перепадами від максимуму (ейфорія, гіперактивність, манія) до мінімуму (депресія). Раніше недугу називали маніакальною депресією.

Під час епізодів максимуму людину переповнюють ідеї, у неї багато енергії, настрій зашкалює. Депресивним періодам відповідає відчуття нещастя і пригніченості, відсутності надії на будь-які поліпшення в майбутньому.

«Будь-який, хто стикався з цим психічним розладом у близьких, знає, наскільки складно і боляче це прийняти. Я ніколи публічно не говорила, як це вплинуло на нашу сім’ю, тому що я намагаюся захистити наших дітей і право Каньє на особистий простір. Але сьогодні я відчуваю, що повинна прокоментувати це», — написала Кардаш’ян.

Канье Уэст и Ким Кардашьян
Каньє Уест і Кім Кардаш’ян

Вона пояснила, що через хворобу Вест вкрай важко переживає ізоляцію і зростаючу напруга, недавно він переніс тяжку втрату матері, а ще не обходиться і без почуття тиску, оскільки Каньє артист і громадський діяч.

Все це накладає відбиток на його слова і дії, тому Кім просить всіх проявити до чоловіка співчуття і розуміння.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини