Як світові зірки живуть зі своїми невиліковними хворобами

Знаменитості — звичайні люди зі своїми проблемами. Деякі з них живуть з невиліковними захворюваннями і ніякі гроші тут не допоможуть.

Погодьтеся, дивлячись на фотографії зірок світової величини, часто думаєш тільки про те, що їхнє життя — казка. Насправді ж це зовсім не так, адже всі вони звичайні люди зі своїми проблемами і навіть найуспішніші не застраховані від хвороб. У нашій сьогоднішній статті ми розповімо вам про 5 знаменитостей, які зіткнулися з невиліковними недугами і при цьому вони продовжують творити, не здаючися.

Том Хенкс

Вже більше 20 років голлівудський актор бореться з підвищеним рівнем глюкози в крові, проте регулярні стреси, недосипання і нездорове харчування зробили свою справу. У 2013-му році Том зізнався в ефірі одного з вечірніх шоу, що у нього цукровий діабет другого типу і він просто змушений розпрощатися зі старими звичками, щоб якомога довше залишатися в тонусі. В результаті йому доведеться дотримуватися відповіднної дієти все життя.

Том Хенкс
Том Хенкс

Майкл Джей Фокс

Ще на початку дев’яностих у зірки трилогії «Назад в майбутнє» виявили хворобу Паркінсона. Вона вражає нейрони головного мозку і проявляється руховими порушеннями, тремором, зниженням розумових здібностей і розвитком депресії. Ця недуга невиліковна і з кожним роком прогресує.

Майкл дізнався про захворювання, коли звернувся до лікаря через неконтрольовані посмикування мізинця. І хто б міг подумати, що все настільки серйозно.

Щоб приділити максимальну увагу своєму здоров’ю, актор брав перерву в кар’єрі, за час якої написав 3 автобіографічних книги і навіть заснував благодійний фонд. Зусиллями його організації було зібрано 350 мільйонів доларів на дослідження хвороби Паркінсона, а в своїх книгах Фокс поділився, як йому з нею живеться.

Майкл Джей Фокс
Майкл Джей Фокс

Леді Гага

Одна з найвпливовіших жінок у всьому шоу-бізнесі страждає від системного червоного вовчака — це серйозне аутоімунне захворювання, пов’язане з атакою власними антитілами здорових клітин. В першу чергу під удар потрапляють клітини сполучної тканини.

Тітка співачки в свої 19 померла від вовчака, тому поп-діва дуже дбайливо ставиться до свого здоров’я. Зазвичай пацієнти скаржаться на різкі підйоми температури, слабкість в тілі, головний біль та біль у м’язах, швидку стомлюваність. На тлі всього цього розвиваються психози і судоми.

Своє зізнання виконавиця зробила в особистому Instagram-акаунті і, звичайно, потім послідували тисячі повідомлень з підтримкою від її багатомільйонної армії фанатів. Там же вона поділилася методами терапії, які допомагають їй переживати сильні спазми в тілі — вона приймає інфрачервоні сауни, а щоб не перегрітися і виключити запалення, після цього вона охолоджується у ванні з льодом.

Леді Гага
Леді Гага

Том Круз

Його дитинство було нелегким — майбутній володар кінопремії «Золотий глобус» народився в багатодітній родині, переніс розлучення батьків, а до 14 років змінив 15 шкіл. Але куди більш важким випробуванням для нього стала дислексія — розлад, пов’язаний з нездатністю навчитися швидко і правильно читати. З роками проблема не проходить і зберігається на все життя. Через це над Томом знущалися в школі і завжди вважали ідіотом, зате саме завдяки хворобі Круз відкрив в собі акторський талант.

Том Круз
Том Круз

Кім Кардашян

У Кім серйозне шкірне захворювання, яке передалося їй у спадок від матері. Йдеться про псоріаз. Вперше його спалах трапився, коли зірці було 25 — на тлі звичайної застуди її живіт і ноги вкрилися плямами. Жоден з маси існуючих способів лікування не допоміг належним чином, тому хвороба час від часу загострюється.

З тих самих пір Кардашьян більш уважна до свого здоров’я, вона слідує всім рекомендації лікарів. Крім мазей, кремів і сироваток, Кім дотримується рослинної дієти і намагається мінімізувати стрес, оскільки він погіршує ситуацію.

Кім Кардашян
Кім Кардашян

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини