Пугачова та Білик до і після пластики: від колишньої краси не залишилося нічого природного

Пугачова та Білик до і після пластики: від колишньої краси не залишилося нічого природного, а шанувальники перестали впізнавати співачок. На жаль чи на щастя, сучасний шоу-бізнес важко уявити без пластичної хірургії.

У сучасному шоу-бізнесі важко знайти зірок, які жодного разу не користувалися послугами пластичних хірургів. Хтось збільшує губи, хтось зменшує щоки, а хтось намагається омолодитися. Проте можна перейти межу і від колишньої краси не залишиться нічого природного. Наочний приклад — Пугачова та Білик до і після пластики. Постійні коригування зовнішності привели до того, що шанувальники перестали впізнавати співачок.

Звичайно, кожен прагне до свого ідеалу і це досить суб’єктивне поняття. Однак не вміння вчасно зупинитися призводить до повної втрати індивідуальності.

Ірина Білик була однією з перших виконавиць, які домоглися популярності в найперші роки незалежності України. Зараз вона носить горде звання народної артистки, її пісні досі знають і люблять, а щорічно вона дає десятки концертів в різних містах країни.

Ирина Билык до и после пластики
Ірина Білик до і після пластики

З роками змінювався не тільки репертуар співачки, але і її зовнішність. 50-річна Ірина ніколи не заперечувала своєї любові до косметології і пластичної хірургії. В результаті гонитва за вічною молодістю зробила її абсолютно іншою людиною.

Фахівці вважають, що Білик робила підтяжку шкіри, ринопластику, змінювала вилиці і форму підборіддя, піднімала брови, колола губи. При цьому невідомо, скільки в сумі процедур було у знаменитості.

Алла Пугачева до и после пластики
Алла Пугачова до і після пластики

Що стосується Алли Пугачової, то і вона, безумовно, вдавалася до пластики. Першою операцією Примадонни була ліпосакція, далі з роками вона провела блефаропластику — видалення надлишків шкіри і жирової тканини на століттях. Експерти також бачать кругову підтяжку обличчя, звуження крил носа і видалення грудок Біша.

До речі, відомо, що одне з втручань «краси» ледь не коштувало Аллі Борисівні життя — їй занесли інфекцію. Але в підсумку все обійшлося і лікарі змогли поставити артистку на ноги.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини