Краса та здоров’я: продукти харчування, які дійсно вас старять

Всі ми хочемо виглядати молодо, і це легше робити коли тобі 20. Але коли ти починаєш ставати старшим, то починає цінувати здоров'я шкіри. Ось 7 відомих продуктів, вживаючи, які ви почнете старіти швидше.

Гострі страви

Гостра їжа змушує ваші судини набухати і рівномірно розбиватися, що призводить до фіолетових слідів на обличчі. Якщо у вас є розацеа – часто зустрічається у жінок після менопаузи – жар від прянощів може спровокувати спалах. Це також підвищує температуру тіла, тому ви спітнієте, щоб охолонути. Коли піт змішується з бактеріями на вашій шкірі, це може спричинити проблеми зі шкірою.

Гостра їжа
Гостра їжа

Трансжири

Ваша шкіра – найбільший орган у вашому організмі, і все, що ви їсте, впливає на це. Трансжири підвищують ваш “поганий” холестерин, знижують ваш “хороший” вигляд і створюють запалення в усьому тілі. Запалення пов’язане із хворобою серця та інсультом, двома умовами, які можуть надати вам старший вигляд у молодому віці.

Трансжири
Трансжири

Газовані та енергетичні напої

Чим більше ви вживаєте газованих та енергетичних напоїв, тим швидше старіють клітини у ваших тканинах. Окрім фізу, в них більше калорій та доданий цукор – 7 – 10 чайних ложок на 340 грам – це набагато більше ніж в будь-якому іншому напії. У поєднанні з бактеріями у роті цей цукор також утворює кислоту, яка зношує зубну емаль і викликає руйнування. Інші мінуси включають збільшення ваги та більш високий ризик інсульту та деменції.

Газовані напої
Газовані напої

Заморожені напівфабрикати

Одна заморожена вечеря може упакувати половину натрію здорового щоденного раціону. Коли у вас занадто багато солі, це змушує вас пити більше, ніж нормально, і затоплювати нирки. Будь-яка зайва вода переміститься до місць у вашому тілі, де менше солі, як на обличчі та руках. Ось що змушує вас виглядати набряклими.

Напівфабрикати
Напівфабрикати

Алкоголь

Ці Маргарити виглядають не так добре на вашій шкірі, як у склянці. Якщо у вас коли-небудь була сухість у роті вранці після ночі напоїв, ви знаєте, що алкоголь вас зневоднює. Це робить великий вплив на вашу шкіру, яка споживає 63% води. Навіть якщо ви вип’єте велику склянку води, вона спочатку буде зволожувати всі ваші інші органи, а в останню мить вашу шкіру. Якщо вам не вистачає води в організмі, ваша шкіра виглядає сухою, і не може захистити себе від зморшок.

Алкоголь
Алкоголь

Оброблене м’ясо

Відкладіть перець: оброблене м’ясо, як ковбаса, шинка та нарізка, продається копченим, консервованим або соленим, щоб вони прослужили довше, не погіршуючись. Саме це робить їх і смачними, і небезпечними. Натрієві та хімічні консерванти викликають запалення, яке може носити ваше тіло всередині і зовні. Невелике запалення добре: це допомагає вашим клітинам загоюватися. Занадто багато запалення може спричинити захворювання серця, інсульт та діабет.

Оброблене м'ясо
Оброблене м’ясо

Смажена їжа

Різниця між картоплею і картоплею – фрі – це приємна довга ванна в окропі. Ця ванна сприяє появі вільних радикалів або нестабільних молекул, які пошкоджують інші молекули у ваших клітинах і додають років вашій шкіріВи також можете знайти вільні радикали в інших смажених стравах, таких як смажені пиріжки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини