Фігура мрії в домашніх умовах: прості вправи на кожен день від жиру на животі та боках – спортзал не потрібен

Спортзал - не дуже дешеве задоволення, а підтягнуте та струнке тіло хочеться мати кожній. Вихід є: простенькі домашні вправи допоможуть вам досягнути ідеальної форми за декілька місяців.

Тренування вдома – можливість привести себе в гарну форму до літа, а також зберігати підтягнутість весь рік без зайвих клопотів. ознайомтеся з підбіркою справ на всі групи м’язів, які можна робити з спортивним інвентарем, так і без нього.

1.Віджимання з колін лежачи від підлоги, або стоячи під нахилом

Постеліть на підлогу коврик для тренувань. Якщо його немає, ідеальною заміною є звичайний рушник, покривало чи плед. Найголовніше – щоб ваше тіло було зафіксоване в одному місці. Опустіться на підлогу, впершись руками та колінами до землі. Тримайте руки на ширині плечей.
2 підходи по 10-12 віджимань.
Якщо вам важко навіть на колінах, зробить опору руками об диван чи стіл таким чином, щоб ваше тіло було під нахилом. Зробіть так само 2 підходи, не забувайте про рівну спину.

Правильне віджимання з колін
Правильне віджимання з колін

2. Планка спиною до стіни в положенні присяду

Уявіть, що ви сідаєте на невидимий стілець, але без стільця. Впирайтеся спиною в стінку та замріть в такому положенні на 30-40 секунд. Голову не опускаємо, руки перед собою. Ця вправа ідеально підтягує сідниці та нижню частину живота.

3. Випади назад

Це улюблена вправа всіх спортивних дівчат, бо ніяка інша вправа не працює так на круглість сідниць. Ставайте прямо, ноги на ширині плеч, руки перед собою. Зробіть крок назад та опустіться, наче ви присідаєте на одну ногу. Спина пряма, не забуваємо взути кросівки для кращого результату. Присідаємо – вдих, піднімаємось – видих.
10-12 разів на кожну ногу по 2 підходи.

Не забувайте про правильну техніку
Не забувайте про правильну техніку

4.Зкручування на прес

Тут все просто, лягаємо на спину, згинаємо ноги до себе і тягнемось вперед до колін. Відриваємо тільки лопатки та обов’язково притискаємо поясницю до підлоги.
15-20 разів по 2 підходи.

5. Махи ногами

Станьте в позі собачки та піднімайте пряму ногу догори. Носок не випряпляємо, спина рівна. 15-20 повторень на кожну ногу.

Ці прості вправи допоможуть вам виглядати краще і почуватися здоровіше. Не забувайте пити воду після кожної вправи та взувати кросівки для підключення стоп.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини