Омолоджуємо шкіру швидко: як запобігти старінню шкіри і помолодшати на 10 років

Перше, що страждає від старіння - наша шкіра. Вікові зморшки, втома, пігментація дають про себе знати. Оберіть свій тип шкіри та дізнайтеся, як боротися з старістю.

Старіння шкіри – це незворотній процес в житті кожної людини, але якщо знати способи, як цей процес вповільнити, чому б не зкористатись ним?

Всього є три види старіння шкіри

  1. Генетичне.
  2. Через надмірний рух м’язів обличчя.
  3. Вплив зовнішнього середовища.
Викиди в повітря негативно впливають на шкіру
Викиди в повітря негативно впливають на шкіру

Що вприває на старіння

  • Куріння, алкоголь та будь-які інші шкідливі звички;
  • Пил та забруденене повітря;
  • Ультрафіолет;
  • Слабкий імунітет;
  • Стрес та депресія;
  • Гормональний збій;
  • Неправильний догляд за вашою шкірою.

Звісно, будучи молодшими, легше запобігти старінню, тому що можна підібрати правильний догляд, щоб не давати зморшкам ніякого шансу на раннє існування. Потрібно пам’ятати, що салонні процедури не зроблять вас молодшими надовго, це такі процеси, що тривають короткий проміжок часу. Якщо у вас є кошти для того, щоб постійно оновлювати своє обличчя – цей варіант для вас, а якщо ні – читайте далі.

Запобігаємо старінню власноруч

Для цього можна використати чотири простих способи

Доглядайте правильно за своєю шкірою
Доглядайте правильно за своєю шкірою
  1. Користуйтеся звичайним сонцезахисним кремом. Літом та взимку, восени та навесні – кожна пору року повинна супроводжуватись використанням SPF50 – цей крем захищає від УФ-випромінювання. Не забувайте пити колаген та вітаміни.
  2. Постійне зволоження шкіри. Вранці та ввечері нанесіть злоложуючий крем після вмивання. Якщо у вас дуже суха шкіра, окрім крему рекомендуємо використовувати сироватки для обличчя.
  3. Скрабування шкіри. Ця процедура потрібна, щоб зняти мертву шкіру з вашого обличчя. Після першого використання скрабу ви помітите, що ваше обличчя стало сяючим.
  4. Найголовніше – відмовтесь від шкідливих звичок. Замініть куріння – цукерками, алкоголь – амінокислотами та займайтеся спортом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини