Пакистанський підрозділ, крінжова бригада: Камалія у бронежилеті натрапила критику від фанатів у Мережі

Українська співачка Камалія опублікувала новий кліп, в якому була у бронежилеті. Прихильники співачки розкритикували її образ у соціальних мережах.

Українська співачка Камалія опублікувала кліп на свою пісню “Кордони”. Багато хто з прихильників зазначив, що є зірки ,які допомагають Україні та підтримують, а є такі, що тільки хайпують, публікують нові пісні та кліпи і саме до їхнього числа потратила Камалія.

Образ Камалії у новому кліпі
Образ Камалії у новому кліпі

У пісні “Кордони” Камалія співає про те, що наші захисники повинні повернутися додому поскоріше, а путін нехай залишить кордони нашої держави такими, якими вони були ще задовго до першого вторгнення.

Українці висміяли її спробу нагадати про себе у стані війни. У своєму кліпі співачка постала в образі, що складався з чорного образу з декольте та зверху була військова амуніція. Крім прихильників на цю тему пожартувала блогерка Марія Оз у Twitter. Вона опублікувала пост зі словами:

“Який це підрозділ?”

Скріншот посту блогерки
Скріншот посту блогерки

Прихильники підтримали її слова та розпочали дискусію на цю тему. Кожен бажаючий публікував власні думки щодо того, який ж це є підрозділ. Думки були дуже різними, але користувачі соціальної мережі з великим негативом відреагували на кліп Камалії.

  • “Шоста крінжова бригада”,
  • “Пакистанський підрозділ”,
  • “Філіал ТрО Монако”, – написали підписники.
Думки користувачів Мережі про образ Камалії
Думки користувачів Мережі про образ Камалії

Сама співачка поки не давала ніяких коментарів стосовного такого бурхливого обговорення її образу у кліпі та підходом до творчості. Камалія нещодавно виступала у Пакистані та зібрала багато приємностей після виступу, прихильники не давали їй проходу, вона була змушена від них втікати.

Популярне

Подібні новини