Оля Полякова вперше дала коментар стосовно розлучення з багатим чоловіком: “Дуже сильно лаємося”

Співачка Ольга Полякова дала свій коментар стосовно чуток про її розлучення з Вадимом Поляковим. Дівчина розповіла всю правду про їхні стосунки.

Оля Полякова зараз перебуває у Грузії, тому почали ширитися чутки про те, що вона розлучається зі своїм чоловіком. За словами співачки, про це почали запитувати навіть в її чоловіка Вадима. Ольга дала стосовно цього свій коментар і зізналася, що гадки не має, хто пустив такі чутки і коли.

“Я не розумію звідки ноги ростуть, в нього друзі почали про це запитувати. Якщо до війни ми якось з’ясовували стосунки, то зараз війна нас об’єднала. Ми часто говоримо по телефону, більше зідзвонюємося і розмовляється про все. Раніше такого спілкування не було”, – спростувала чутки Оля Полякова.

Ольга спростувала чутки про розлучення
Ольга спростувала чутки про розлучення

Також співачка розповіла про те, в яких вони стосунках знаходяться зараз з чоловіком. Зірка запевняє, що в них не ідеальні стосунки, але ніхто розлучатимся не планує.

“Я більше скажу, ми коли бачимося, то сваримося страшно. Ми відвикли один від одного за сім місяців і рідко бачимось, бо живемо окремо, а коли зустрічаємося, то виясняємо стосунки. Я не скажу, що ми ідеально живемо і в нас все чудово, але ніхто не збирається розлучатися, припиніть вигадувати ці нісенітниці”, – підсумовує жінка.

Також Оля Полякова разом з Машою Єфросиніною поговорили про зради під час війни. Дівчатам задали питання, чи є зрада зі сторони жінки та зі сторони чоловіка – однаковим типом зради.

Дівчата знову обговорили актуальні питання
Дівчата знову обговорили актуальні питання

Маша та Оля відповіли, що ні. Всі знаходяться в різних умовах і зрада жінки не відбувається тільки через те, що захотілося близькості, а в чоловіків навпаки:

“Ну от чоловік може знайти дівчину, зробити свою справу і піти шукати нову, дівчата так не роблять”, – каже Оля.

Популярне

Подібні новини