Став схожим на справжнього чоловіка: 14-річний син Тіни Кароль від продюсера виріс та дуже змінився

Українська співачка Тіна Кароль показала прихильникам свого дорослого 14-річного сина на ім'я Веніамін. Хлопчик помітно схуд та витягнувся в рості.

Українська співачка Тіна Кароль не лише гарна артистка, але й прекрасна мама свого 14-річного сина Веніаміна. Тіна відправила сина на навчання до елітної Британської школи Repton Preparatory School, через це вони рідко бачаться лише на його канікулах.

Співачка опублікувала милі фотографії з сином під час святкування Різдва. Це велика рідкість, тому що спільних фотографій у мами з сином небагато, а хлопчик сильно змінився: Веніамін виріс, схуд та став більш мужнім на вигляд. Тіна з Веніаміном у чорних святкових образах радісно позують для фотографії.

Веніамін дуже виріс і став мужнім
Веніамін дуже виріс і став мужнім

На фотографіях та відео з соціальної мережі Тіни Кароль видно, що син допомагає їй приготувати святкову вечерю. Зіркова мама вирішила готувати запечену курку і салат до неї. Веніамін залюбки взявся до роботи, щоб мама не робила всі хатні справи самостійно.

Крім допомоги своїй матері, Веніамін любить займатися й іншими справами. Хлопчик танцює гопака, займається фехтуванням, любить грати на барабанах та фортепіано. Можемо бути впевнені, що це не єдині таланти хлопця, адже йому лише 14, більшість інших прихованих вмінь можуть проявитися з часом. Тіні Кароль є чим пишатися.

Син Тіни Кароль допоміг приготувати святкову вечерю
Син Тіни Кароль допоміг приготувати святкову вечерю

Нагадаємо, що Веніамін – єдина дитина Тіни Кароль. Співачка вийшла заміж за Євгена Огіра та народила йому сина. Коли чоловікові було 32 роки, він помер від раку шлунку. Тіна дуже болісно переживала його смерть, багато пропадала з публіки і не виставялася нових фото, але вона знайшла в собі сили зібратися з думками і жити далі. Поки в співачки нікого немає.

Популярне

Подібні новини