Поцілувались прямо на камеру: Іра Білик і Діма Коляденко показали романтичні кадри під пісню “Ми будемо разом”

Мережа буквально загорілась після останніх новин про одруження Ірини Білик і Дмитра Коляденка. Тепер зіркова парочка заінтригувала своїх шанувальників новими романтичними кадрами

Початок і завершення стосунків відомої української пари свого часу добре сколихнуло мережу. Артисти, хоч і були разом недовго, мали доволі насичену історію кохання. Чимало шанувальників підозрювали, що розлученням їхні стосунки не завершились, адже Ірина Білик і Дмитро Коляденко так сильно любили одне одного, що повірити в те, що вони більше ніколи не будуть разом, важко.

Нещодавно знаменитості почали постійно натякати на своє ймовірне возз’єднання. Знаки з’являлись то на особистій сторінці Дмитра Коляденка, то в блозі Ірини Білик. Так, наприклад, нещодавно знаменитості й взагалі заінтригували шанувальників кадрами з обручками. Спершу на особистій сторінці Білик у Тік-Тоці з’явилось відео, на якому фанати помітили обручку на її пальці. Тоді всі почали підозрювати, що співачка таки вийшла заміж за Коляденка.

Кадри з того самого відео в Тік-Тоці
Кадри з того самого відео в Тік-Тоці

Пізніше чутки про одруження підкріпив і ймовірний “наречений” Ірини Білик. Так, напередодні Нового року на особистій сторінці Дмитра Коляденка в Інстаграмі з’явилась фотографія весільних каблучок. У мережі почали припускати, що вони належать українському шоумену та його коханій співачці.

Обручки, які показав Дмитро Коляденко
Обручки, які показав Дмитро Коляденко

Тепер зіркова парочка заінтригувала новими кадрами. Так, артисти вирішили привітати своїх шанувальників спільним відео, в якому позували разом із хот-догами під пісню Ірини Білик “Ми будемо разом”. Зірки сосисками від свого обіду зімітували поцілунок.

Ірина Білик і Дмитро Коляденко поцілувались на камеру
Ірина Білик і Дмитро Коляденко поцілувались на камеру

В описі до нового допису Ірина Білик привітала своїх шанувальників з Новим роком, а у коментарях до нового допису їй відповіли взаємністю. Крім того, серед компліментів і привітань під публікацією також можна знайти чимало радісних коментарів про те, що Білик і Коляденко нарешті разом.

  • “Ви як Джей Ло та Бен Аффлек”, – прокоментувала одна з підписниць, посилаючись на голлівудську пару, яка через багато років після розставання знову зійшлась;
  • “Вони знову разом?!) О боги!) Я так і знала, що рано чи пізно Ірина з Дмитром зійдуться – чудова, харизматична пара”;
  • “Була чудова пара, нехай мрії здійснюються, миру та перемоги”;

Популярне

Подібні новини