57-річна Алла Мазур більше не маскує сивину і не відрощує волосся: фото нового іміджу телеведучої

Після того, як Алла Мазур поборола майже невиліковну хворобу, через яку мусила носити коротку стрижку, жінка вже не приховує своє коротке волосся та сивину.

Алла Мазур – авторка та ведуча інформаційної передачі “ТСН. Тиждень”. Вона працює в ТСН з самого початку створення програми, також жінка була вісім разів визнана найкращою ведучою інформаційно-аналітичної програми. Одного разу вона стала однією з найуспішніших жінок України.

Після того, як Алла поробола рак, вона не соромиться своєї нової зачіски та перестала відрощувати волосся. Жінка постійно оновлює свою коротку стижку та хизується своєю впевненістю і молодим виглядом. Про захворювання раком вона розповідала на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

Алла Мазур перестала приховувати свою зачіску

Декілька років тому Алла зізналася, що вона бореться з раком, але на цьому її життя не закінчується, бо вона не планує здаватися. Вона була впевнена, що в неї все вийде, і успішна телеведуча змогла побороти цю складну хворобу і вийти з боротьби переможницею. Жінка пишається тим, що вона змогла.

До того, як Алла захворіла, в неї була класична зачіска – волосся по плечі та темне волосся, яке вона любила вкладати на бік. Зараз Алла Мазур не дуже переймається, що про неї подумають через її коротку стрижку.

Алла Мазур більше не приховує коротку стижку
Алла Мазур більше не приховує коротку стижку

Відомо, що Алла виховує сина Артема, але про свого чоловіка та батька дитини вона не любить розповідати. Як зізнається телеведуча, батько її дитини не олігарх і не публічна людина, тому її прихильникам не варто перейматися за її професійну діяльність і робити власні здогадки стосовно цієї ситуації. Попри це, вона частенько показує свого сина в соціальних мережах і розповідає про його особисте життя.

Популярне

Подібні новини