Ксенія Мішина розповіла, чому її 10-річний син більше не спілкується з рідним батьком: було мільйон спроб

Відома українська актриса виховує 10-річного Платона. Знаменитість зізналась, чому дитина насправді не спілкується з батьком – Ксенія Мішина обмежила контакт заради свого сина

2012 року Ксенія Мішина стала мамою хлопчика. Хоча відома українська актриса тримає в секреті особистість батька своєї дитини, раніше знаменитість зізналась, що стосунки з ним не склались. Причиною цьому став той факт, що чоловік перебував у шлюбі. Проте, приховувати від нього дитину зірка українського кіно не стала.

За спогадами Ксенії Мішиної, з її сторони було чимало спроб побудувати нормальні стосунки батька та сина, втім врешті-решт спілкування Платона з рідним татом припинилось повністю. Нещодавно знаменитість пояснила, чому.

Ксенія Мішина сама виховує 10-річного сина Платона
Ксенія Мішина сама виховує 10-річного сина Платона

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська актриса влаштувала рубрику “запитання-відповідь”. Багатьох шанувальників завжди цікавило, які взаємини між Мішиною та батьком її сина. Крім того, фани поцікавились, чи спілкується Платон зі своїм біологічним татом.

Зірка зізналась, що попри велику кількість спроб налагодити стосунки батька та сина, зараз вони не спілкуються. На думку Ксенії Мішиної, взаємини з батьками не мають шкодити дитині ні фізично, ні морально. Саме через моральну шкоду Ксенія Мішина обмежила спілкування свого сина Платона з його рідним батьком.

Вони більше не спілкуються. Моя дитина має вирости ментально максимально здоровою

– коротко та зрозуміло відповіла Мішина.

Ксенія Мішина відповіла на запитання шанувальників
Ксенія Мішина відповіла на запитання шанувальників

Знаменитість вирішила не уточнювати, що саме стало причиною погіршення морального стану її сина. Втім, з відповіді відомої української актриси на відповідь шанувальників стало зрозуміло, що стосунки Платона з батьком не відрізнялись ідеальністю.

Популярне

Подібні новини