Нова кохана Володимира Остапчука Полтавська приготувала йому борщ і вперше назвала шоумена чоловіком: “Мій”

Відомий український шоумен нещодавно сполохав мережу несподіваними новинами про третє одруження. Тепер його, ймовірно, нова дружина офіційно назвала Остапчука чоловіком

Після хвилі чуток про ймовірне одруження Володимира Остапчука з новою пасією Катерина Полтавська показала смачну вечерю, яку приготувала для свого коханого й вперше за весь час їхніх стосунків назвала шоумена своїм чоловіком.

Так, на особистій сторінці нової дівчини українського ведучого в соціальній мережі Інстаграм з’явилась Історія, на якій вона демонструє вечерю на двох. Катерина Полтавська приготувала український борщ і красиво сервірувала стіл. В описі до опублікованої фотографії дівчина жартома зазначила, що Остапчуку страва сподобалась, але це не так важливо, адже хейтери стовідсотково її розкритикують.

Мій чоловік сказав 11/10, але хто його питав, якщо є Галя

– прокоментувала Полтавська.

Катерина Полтавська вперше назвала Остапчука чоловіком
Катерина Полтавська вперше назвала Остапчука чоловіком

Нагадаємо, що нещодавно на особистих сторінках новоспеченої зіркової пари з’явились фотографії з паспортного сервісу в Києві. Остапчук і Полтавська зробили символічні фотографії, натякнувши, що саме цього дня сталось щось особливе й дуже важливе. Так, після опублікованих Історій не було ніяких пояснень від знаменитостей, втім Катерина, нова кохана шоумена, подякувала всіх за привітання.

Можна лише припускати, що пара вирішила офіційно підтвердити свої стосунки й швидко розписатись у паспортному сервісі. Такі наміри не є особливо дивними, оскільки раніше Володимир Остапчук і Катерина Полтавська з’їхались в одну квартиру й тепер живуть разом. Цілком імовірно, що закохані вирішили зробити наступний крок, нехай і такий серйозний.

Горняк та Остапчук розлучились незадовго до початку шоуменом нових стосунків
Горняк та Остапчук розлучились незадовго до початку шоуменом нових стосунків

Чутки про негаразди в стосунках тепер вже колишніх закоханих з’явились восени минулого року. Тоді знаменитості припинили з’являтись разом і не викладали спільні фотографії. Врешті-решт, все підтвердилось – 2022, через декілька років після одруження, Горняк та Остапчук розлучились. Ледве не одразу ж шоумен закрутив стосунки з іншою дівчиною.

Популярне

Подібні новини