“Хочу бути такою бабусею”: Катерина Осадча показала свою молоду маму модельної зовнішності

Катерина Осадча може похвалитися гарною зовнішністю та неймовірною фігурою. Після того, як жінка показала свою молоденьку маму, відпали всі питання стосовно краси самої Катерини.

Катерина Осадча вражає своєю красою, попри те, що їй всього 39 років, вона виглядає значного молодше свого і віку і одразу виникають питання: як це може бути? Кажуть, що в деяких людей так влаштована генетика. Вони й справді можуть дуже довгий час молодо виглядати, але є й такі дівчата та хлопці, що не рідко виглядають старше свого віку. Це не правильний догляд за собою, або не дуже хороший спосіб життя.

Телеведуча та модель Катерина Осадча, яка отримала велику славу завдякі програмі “Світське життя” на 1+1 в одній із соціальниз мережех показала рідкісне фото своєї красуні-мами. Після цього стало зрозуміло, в якого Осадча така красуня тому, що її мама просто нереально молодо виглдяє.

Катерина Осадча показала свою молоду маму
Катерина Осадча показала свою молоду маму

Журналістка опублікувала фото в честь дня народження своєї мами та дуже зворушливо привітала її з цим днем. Катерина каже, що минулого року вони загадали бажання – провести наступний день народження мами без війни, але зараз вони не засмучуються та впевнено дивляться у прекрасне на світле майбутнє. Крім цього, Катерина й сама заячила, що її мама виглядає дуже молодо і вона сподівається, що в такому віці буде виглядати не гірше.

Прихильники в коментарях були здивовані таким молодим виглядом мами Осадчої та взялися вітати її у коментарях не гірше, ніж сама Осадча зробила це в описі під фото. А й справді, якщо поглянути на фото, можна подумати, що це дві подружки, а не мама з донькою.

“Не знаю, чи буду я бабусею трьох онуків, але точно знаю, що я хочу бути такою бабусею”, – написала Катерина Осадча.

Популярне

Подібні новини