Нова кохана Остапчука офіційно підтвердила стосунки з шоуменом: назвала своїм чоловіком та публічно поцілувала

Довгий час шанувальники ламали голову питанням, що відбувається в особистому житті Володимира Остапчука. Тепер про це все відомо – його нова дівчина офіційно підтвердила роман із шоуменом

Особисте життя відомого українського шоумена й телеведучого останнім часом цікавить шанувальників, здається, набагато більше, ніж його професійна діяльність. Річ у тім, що на романтичному фронті в зірки палають справжні пристрасті. Восени минулого року Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною, Христиною Горняк.

Пізніше 2022 року з’явились перші чутки, що незадовго після розставання з колишньою шоумен вже встиг знайти нове кохання. З часом у мережі з’ясували, що за дівчина полонила серце зірки. Разом з тим, ні нова кохана Остапчука, ні сам чоловік свої стосунки не коментували. Втім, сьогодні Катерина Полтавська нарешті підтвердила роман із відомим ведучим.

На сторінці дівчини в соціальній мережі Інстаграм з’явились Історії, на яких блогерка вперше публічно показала обличчя свого коханого. Зіркова парочка позувала у ліфті свого будинку. Катерина Полтавська назвала Остапчука найкращим ведучим і чудовим чоловіком. Крім того, дівчина зазначила, що вона ним пишається.

Нова кохана Володимира Остапчука офіційно підтвердила стосунки з ним

Неможливо оминути увагою і той факт, що у нових Інстаграм-історіях Катерина Полтавська завуальовано підтвердила й інші чутки, які довго гуляли мережею. На своїй сторінці блогерка назвала Володимира Остапчука своїм чоловіком. Раніше шанувальники запідозрили, що новоспечена зіркова пара вже встигла побратись.

Відповідні чутки пішли після фотографій з паспортного сервісу, які пара опублікувала на своїх сторінках. Крім того, після цього Катерина Полтавська почала називати бойфренда “чоловіком”, а на безіменному пальці правої руки дівчини “засвітилась” вишукана обручка від Cartier.

Раніше у мережі ходили чутки про одруження Остапчука й Полтавської

Нагадаємо, що новою обраницею відомого українського шоумена й ведучого стала медійниця з Києва Катерина Полтавська. 22-річна дівчина працює у сфері PR, реклами. Крім того, дружина Остапчука активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Наразі зіркова пара вже навіть встигла з’їхатись і живе у престижному столичному комплексі.

Популярне

Подібні новини