“Колишній” Дорофєєвої Позитив розповів про скорі плани одружитись і стати батьком: “Думаю про те весілля”

Ексучасник популярного гурту "Время и Стекло" заговорив про майбутнє весілля зі своєю коханою дівчиною. Знаменитість розповів, які плани вони мають на майбутнє

Відомий український музикант і колишній напарник Наді Дорофєєвої в популярному гурті “Время и Стекло” Олексій Завгородній продовжує активно займатись професійною діяльністю. Хоча артиста ледве не зацькували за шароварщину й байрактарщину в останніх дуетах з Поляковою та іншими зірками, знаменитість зізнається, що тепер хоче сконцентруватись на сольній кар’єрі.

Хай там як, шанувальників цікавить не лише творчість Позитива, але і його особисте життя. Відомий артист вирішив не приховувати деталей від шанувальників і в новому інтерв’ю розповів, що відбувається на особистому фронті. Знаменитість зізнався, що вже замислювався над створенням родини, народженням первістка й над весіллям. Всі деталі зірка навіть обговорив зі своєю коханою.

У новому інтерв'ю відомий український музикант розповів про своє майбутнє весілля
У новому інтерв’ю відомий український музикант розповів про своє майбутнє весілля

У коментарі для журналістів зірка не став замовчувати своєї готовності піти під вінець вдруге. Зірка розповів, що готовий до створення родини й навіть неодноразово думав про весілля. Втім, зазначив Позитив, йому важливо дійти згоди в цьому питанні з коханою.

“Воно вже хочеться. І думаю про те весілля, про яке мріє моя кохана. Хочеться, щоб було все так, як вона захоче”, – прокоментував Позитив.

Слід зазначити, що деякий час тому у мережі стало відомо про нові стосунки відомого українського співака. Артист зізнався, що вперше після розлучення з колишньою дружиною покохав іншу жінку. Знаменитість воліє не розкривати імені своєї обраниці, втім шанувальники майже впевнені, що нею стала Юлія Сахневич, партнерка Завгороднього в проєкті “Танці з зірками”.

Подейкують, що новою дівчиною Позитива є Юлія Сахневич
Подейкують, що новою дівчиною Позитива є Юлія Сахневич

Нагадаємо, що раніше Олексій Завгородній вже був одружений. Знаменитість перебував у шлюбі з дизайнеркою Анною Андрійчук. Розлучилась зіркова пара 2021 року, а розставання стало неймовірно важким для обох партнерів. Ба більше, згодом шанувальники дізнались подробиці їхнього особистого життя й з’ясували, що зіркові колишні намагались вберегти шлюб, втім, на жаль, їм не вдалось цього зробити.

Причиною розлучення став факт усвідомлення колишніми чоловіком і дружиною, що окремо їм живеться краще, ніж разом. Тоді вони дійшли до спільного рішення, що їм таки варто відпустити одне одного.

Популярне

Подібні новини