Камалія разом з чоловіком-пакистанцем відсвяткувала закінчення Рамадану в ресторані: розлучення не буде?

Відома українська співачка Камалія нещодавно приголомшила мережу несподіваними новинами про розлучення з чоловіком Мохаммадом Захуром. Тепер зіркова пара засвітилась у ресторані

Камалія, відома українська співачка, продовжує викликати у своїх шанувальників чимало питань. Після новин про розлучення з чоловіком зірка всюди й завжди з’являється з ним.

На опублікованій фотографії відома співачка позує зі своїм чоловіком і дітьми. Одна з найпопулярніших пар в українському шоубізнесі вирішили відзначити завершення Рамадану в одному зі столичних закладів. Разом із доньками знаменитості відвідали стейк-хаус. На кадрі Камалія та Мохаммад Захур виглядали доволі щасливими провести вечір у сімейному колі.

Камалія та Мохаммад Захур оголосили про розлучення після 20 років разом

У коментарях до нової публікації відомої української співачки шанувальники зазначили, що її родина виглядає неймовірно щасливою та гармонійною. Фанати зауважили, що дуже раді бачити Камалію та Мохаммада Захура разом.

  • “Вітаємо Вас! Так приємно бачити вас разом! Хай буде порозуміння і злагода”;
  • “Миру вам, добра в родині”;
  • “Дуже зворушливо і гарно”;
  • “Родина – це найкраще щастя”;
  • “Одна дівчинка схожа на папу, друга – на маму. Таке щастя”;
  • “Будьте, будь ласка, разом”.
Камалія показала сімейне фото з ресторану, в якому святкувала завершення Рамадану
Камалія показала сімейне фото з ресторану, в якому святкувала завершення Рамадану

Нагадаємо, що деякий час тому на особистій сторінці відомої української артистки в соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, в якому вона повідомила шанувальникам неприємні новини. Після 20 років шлюбу знаменитість зі своїм чоловіком вирішили розлучитись. Для фанатів співачки така заява стала справжнім шоком, оскільки саме від цієї пари вони такого не очікували.

Втім, останнім часом публіка підозрює, що зіркова пара таки не оформить розлучення офіційно. Річ у тім, що знаменитості так і продовжують публічно демонструвати стосунки, підтримувати одне одного та разом з’являтись на тих чи інших заходах. Спільне святкування завершення Рамадану в ресторані стало для фанатів черговим натяком на те, що Камалія та Мохаммад Захур таки залишаться разом.

Популярне

Подібні новини