33-річна Ксенія Мішина прокоментувала стосунки з дорослим одруженим чоловіком: “Розлучишся – прийдеш”

Відома українська актриса вирішила поділитись зі своїми шанувальниками сакральними думками. Знаменитість висловилась про стосунки з чоловіком, який перебуває в офіційному шлюбі

Ксенія Мішина свого часу здобула популярність як талановита й харизматична актриса. Знаменитість відмінно зіграла не одну роль. Крім професійної діяльності, зірка встигла стати люблячою мамою та нині самотужки виховує сина Платона. До того ж Ксенія Мішина активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де підтримує зв’язок із шанувальниками.

Нещодавно на своїй сторінці знаменитість запропонувала підписниками написати їй уявні ситуації, а вона б поділилась своєю реакцією на ті чи інші події. Так, один із фанатів Ксенії Мішиної спитав, що б вона робила, якби дізналась, що її кавалер насправді одружений, але обіцяє розлучитись. Відома українська актриса відповіла коротко та зрозуміло.

Ксенія Мішина висловилась про стосунки з одруженим чоловіком
Ксенія Мішина висловилась про стосунки з одруженим чоловіком

У відповідь на запропоновану уявну ситуацію знаменитість зазначила, що не продовжувала б стосунки з одруженим чоловіком. Якби з Ксенією Мішиною сталось щось подібне, вона б лаконічно заявила кавалеру, що поговорить із ним про ймовірний роман лише після того, як він розлучиться. Втім, майбутнього з людиною, яка офіційно перебуває у шлюбі, зірка не бачить.

Ксенія Мішина зізналась, як відреагувала б на зізнання чоловіка про шлюб
Ксенія Мішина зізналась, як відреагувала б на зізнання чоловіка про шлюб

Нагадаємо, що раніше в житті відомої української актриси вже траплялись подібні ситуації. В одному з інтерв’ю знаменитість розповіла, що у минулому мала стосунки з чоловіком, який перебував у шлюбі. Втім, він обманював одночасно двох жінок – його дружина не знала про наявність коханки, а Ксенія Мішина навіть не здогадувалась, що вона і є коханкою.

Коли актриса дізналась про все, то, за її словами, все розвалилось. Після почутої правди знаменитість пішла від чоловіка та зробила для себе важливий висновок – більше ніколи не мати нічого романтичного з одруженими чоловіками.

Популярне

Подібні новини