Камалії виповнилося 46 років: співачка розповіла, де проводить іменини — “Тут буде мій виступ!”

Відома українська співачка та екс-дружина мільярдера Мохаммада Захура Камалія святкує свій день народження. Зірка розповіла, де та з ким проводить іменини.

Мережа досі не вщухає розмовами про розлучення Камалії з чоловіком-мільярдером. Пара була справжнім прикладом чудових та витривалих стосунків, але все хороше має здатність закінчуватися. Хай там як, але співачка не поставила своє життя на паузу, а далі тішить прихильників своєю творчістю.

Сьогодні, 18 травня зірка святкує свій 46-й день народження. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, де та з ким Камалія проведе такий важливий день. Співачка вирішила не влаштовувати цьогоріч пишного та гучного святкування. Замість цього артистка буде виступати на Каннському міжнародному кінофестивалі в якості запрошеної зірки. Як каже сама співачка — для неї це велика честь.

“Я дуже рада, що маю таку велику честь бути присутньою на такій події у свій день народження! Цього року тут відбудеться мій виступ та благодійний аукціон, щоб підтримати проєкт, який займається постачанням автівок для поранених на фронті”, – розповіла зірка.

Камалія розповіла де та з ким святкує свій 46-й день народження
Камалія розповіла де та з ким святкує свій 46-й день народження

На кінофестивалі будуть представлені фільми від Держкіно, відбудуться покази нових колекцій від українських брендів, а також не обійдеться без фуршету з традиційними стравами. Щоправда, цього разу страви будуть перероблені на сучасний лад. Ведучим стане Тимур Мірошниченко, який вже мав честь бути одним з ведучих “Євробачення-2023”.

Нагадаємо, раніше Камалія зробила пост-спростування про її таємне весілля у Пакистані. Фотографії з начебто церемонії потрапили у ЗМІ від друга співачки, який не захотів називати імені. За словами зірки — це повні нісенітниці, але вона дуже дякує за увагу кожному, хто не полінувався про це розповісти в Мережі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини