Володимир Дантес зізнався батькам, що став татом: малюків подарувала головна конкурентка Наді Дорофєєвої

Популярний артист Володимир Дантес вперше висловився про свій теперішній сімейний стан та розповів про поповнення у родині. Дізнайтеся, хто подарував знаменитості дітей.

Володимир Дантес пережив непростий розрив стосунків минулого року. Його обраниця, з якою він прожив чималу кількість років, пішла від нього, а згодом дуже скоро спливла інформація про її новий роман з Михайлом Кацуріним, другом родини.

Своєю чергою у знаменитості на фоні цих подій зав’язалися відносини з екс-дружиною ресторатора, Дашею Кацуріною. На відміну від Наді Дорофєєвої, яка тримає в курсі всіх своїх прихильників про своє нове кохання, Вова робить акцент у публічному просторі на власній творчості та роботі. Лише нещодавно він наважився розповісти про сердечні справи.

Дантес опублікував сторіз на своїй сторінці в Інстаграмі, яким довів, що спілкується не лише з новою пасією, а і її двома дітками. Судячи з підпису, зірковий чоловік досі вражений тим, як він став “батьком” одразу двом малюкам. Цікаво, що раніше він з Дорофєєвою заявляв, що вони не готові народжувати, адже самі ще почуваються недостатньо дорослими.

Володимир Дантес зізнався батькам, що став татом

Видно, що Володимир з плином часу вже відійшов від емоційної оцінки подій свого розриву з Надією. Одразу після новини про те, що Кацурін охумутав його колишню, артист заявляв, що йому дуже неприємна ця ситуація, а головне те, що про все він дізнався від зовсім сторонніх людей.

Нагадаємо, що Володимир Дантес і Надя Дорофєєва одружилися у далекому 2015-му році. До свого рішення стати чоловіком та дружиною багато часу проводили разом, спілкувалися і ділилися потаємним. Зі своїми новими обранцями товаришували родинами і навіть їздили на спільний відпочинок в Азію.

Популярне

Подібні новини