Ксенія Мішина посадила свого сина за руль елітного авто: заради сторіз дитина сама кермувала на дорозі

Ксенія Мішина на честь Дня захисту дітей показала рідкісні кадри зі своїм сином. Її маленький Платон у буквальному сенсі за кермом іномарки. Що з цього вийшло — дізнайтеся у матеріалі.

Популярна зірка телебачення Ксенія Мішина активно веде сторінку в Інстаграмі, де ділиться цінними кадрами свого життя. На честь 1 червня, Дня захисту дітей, вона поділилася нарізкою з архівних відео зі своїм сином Платоном. На них видно, як зростав хлопчик з крихітного карапуза у жваву та активну дитину. З-поміж всього акторка показала, що її наступник — змалечку любить екстрім та навіть вже встиг посидіти за кермом справжньої автівки.

Ксенія Мішина посадила свого сина за руль елітного авто

Видно, що малюку ще не вистачає зросту, аби повноцінно побачити дорогу, але він дуже впевнено тримається за кермо Тойоти. Хто власник машини холостячка не розповідає.

Відомо, що Ксенія сама виховує свою дитину. Свого першого обранця зірка полишила ще до народження хлопця. Мішина не раз розповідала, що небажала мати справу з чоловіком, який ставився до неї зневажливо та навіть розпускав руки.

Ксенія Мішина ще довго не забуде Олександра Еллерта через татуювання
Ксенія Мішина посадила свого сина за руль елітного авто

Ще пару років тому екс-холостячка заявляла, що взагалі не хоче мати нічого спільного з колишнім, що дозволить сину бачитися з татом тільки після набуття повноліття. Проте під час війни знаменитість таки погодилася побачитися з батьком своєї дитини та вже більш спокійно реагує на його персону.

Повертатися до свого минулого разом з тим селебріті не хоче, але це й не вийде, адже екс-коханий вже давно має другу родину та у нього з’явилися ще наступики.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина нещодавно натякала, що після Олександра Еллерта вона знову у стосунках. Знаменитість не виказала всіх деталей, але дала чітко зрозуміти, що в старих дівах не має наміру засуджуватися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини