Олена Кравець з новою зачіскою стала виглядати молодше на 10 років: трендова жіноча стрижка на літо 2023

Останнім часом стилісти помічають, що мода на короткі стрижки починає повертатися на перші місця серед українських модниць. Олена Кравець не стала винятком.

Олена Кравець – справжня зірка “Кварталу-95”, яка вже тривалий час є ведучою власного проєкту “Тихий вечір з Оленою Кравець” на телеканалі “ДІМ”. Жінка у форматі інтервʼю спілкується з зірками українського шоу-бізнесу та з культурними діячами. Крім професіоналізму на неймовірної харизми, зірка вирізняється відмінним стилем в одязі і активно слідкує за трендами на стрижки. Цього року на піку попуряності коротенькі стрижки, тому Олена, як завжди, в тренді.

Раніше Кравець носила подовжене каре, яке трішки спадало на плечі, але зараз акторка та телеведуча зробила собі коротку хлопчачу стрижку, яка значно краще доповнює її загальний образ і відкриває її обличя зовсім з іншого боку. Олена володарка гострих рис обличчя, тому для неї коротка зачіска пасує значно краще, ніж довге волосся.

Олена Кравець з подовженим каре
Олена Кравець з подовженим каре

Такий типаж потребує, щоб обличчя не було обтяжене зайвим волоссям в зоні щік, очей та підборіддя. Ці зони повинні були відкритими і “дивитися” на співрозмовника прямим поглядом. Варто зазначити, що з такою стрижкою Олена виглядає молодше свого віку. Акцент робиться на її бездонних блакитних очах, а вдало підібраний макіяж дозволяє насолоджуватися красою телеведучої.

Олена Кравець показала, як носити трендову коротку стрижку
Олена Кравець показала, як носити трендову коротку стрижку

До слова, Олена не любителька яскравого макіяжу, що є також дуже великою перевагою. Зірка обирає стримані кольори для фарбування губ чи повік для того, щоб не перенасичувати свій образ темними та “тяжкими” кольорами. У жінок 40+ така палітра робить обличчя старішим і втомленішим, тому про відтінки чорного потрібно забути раз і назавжди.

Популярне

Подібні новини