“Плачу за двох”: Володимир Остапчук розповів, як приносить гроші для молодої коханої Катерини Полтавської

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська вже тривалий час будують стосунки і в парі залишається важливим питання грошей. Чоловік зізнався, як працює їхній сімейний бюджет.

Під час створення нового союзу дуже важливо поговорити про гроші. Хтось з партнерів може не захотіти повністю забезпечувати спільне життя, а для когось це є нормальною моделлю у стосунках. Звісно, не кожна пара може про це відкрито поговорити, але це не про Володимира Остапчука та Катерину Полтавську. Хоч усних допомленостей в них ніяких не було, але в пари існує власна схема розподілу сімейного бюджету.

У новому проєкті на You-Tube “Мекнув-питайте”, який створили Володимир і Катерина, приходять зіркові гості, які розмовляють з Володимиром на ту чи іншу тему. Цього разу зірковими гостями стали Наталка Денисенко та Андрій Бєдняков і артисти вирішили обговорити тему грошей та сімейного бюджету у стосунках.

Володимир Остапчук розповів про сімейний бюджет з Катериною Полтавською

Телеведучий зізнався, що в парі з Катериною Полтавською вони всюди ходять разом, тому він постійно за все платить. Це стосується як ресторанчиків, так і догляду за собою, бо Володимир також відвідує салони краси.

“На манікюр – разом, в спортзал – разом. Виходить, завжди плачу за двох”, – каже Остапчук.

Що стосується Катерини, то вона також вносить свою частинку у стосунки. Дівчина має змогу подарувати чоловікові дорогі подарунки, а також любить дарувати коханому одяг, щоб він виглядав стильно і завжди був в тренді. До слова, варто зазначити, що з появою Катерини Полтавської у житті Остапчука зʼявилося набагато більше стильних речей і він почав краще одягатися. У соціальних мережах нерідко можна побачити, що пара полюбляє носити парні образи, які ідеально один одного доповнюють.

Катерина Полтавська і Володимир Остапчук у парних образах

Популярне

Подібні новини