“Йому було 19 років”: Маша Єфросиніна розповіла про своє перше невдале кохання у літньому таборі

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна вирішила розповісти подробиці про своє перше кохання. Виявляється, воно було не дуже вдалим для неї.

Маша Єфросиніна разом з Олею Поляковою не перший рік ведуть шоу-підкаст “Дорослі дівчата”, в якому розповідають історії з власного життя на ту чи іншу тему. У новому випуску зірки поговорили про далекі девʼяності та період літніх таборів. Редакція сайту Добрі новини під час розмови двох подружок звернула увагу на цікаву розповідь Маші про її перші стосунки.

Все почалося у літньому таборі. Маша у свої 13 років була досить високою і виглядала старше свого віку, саме тому у шкільному танцювальному ансамблі її перевели до старшокласниць, з якими вони разом поїхали на відпочинок до табору. Саме в таборі майбутня зірка вперше закохалася у свого вожатого.

“Ми поїхали з нашим танцювальним ансамблем і я там закохалася у вожатого. Він був дуже красивий, йому було 19 років. На мене почали стучати ці з танцювального табору. Ми цілувалися з ним”, – розповідає Маша.

Маша Єфросиніна розповіла про перше кохання в таборі
Маша Єфросиніна розповіла про перше кохання в таборі

Як пригадує телеведуча, після відбою вона прибігала до нього і вони проводили разом час. Маша була дуже щаслива зі своїм коханим, який був старшим за неї, але тоді її це ніяк не обтяжувало.

Однак, щастя тривало недовго. Дорослі “подружки” з ансамблю налякали її, що хлопець розраховує на інше продовження стосунків. Тоді Маша не дуже розуміння значення слова, яке сказали ці дівчата, але згодом зрозуміла, що це означає і вирішила розірвати ці стосунки з власної ініціативи.

Маша Єфросиніна розповіла про перше кохання в таборі
Маша Єфросиніна розповіла про перше кохання в таборі

“Вони сказали, що він мене вкористовує, бо я молода і невинна і він хоче мене тра**нуть. Я не знала цього слова, а мені сказали, що це зґва**тування. Я прийшла до нього і кажу, що все скінчено, бо він хоче мене тра**нуть. Через це я раніше поїхала зі зміни”, – додає телеведуча.

Маша досі не дуже добре ставиться до тих дівчат, бо вони її дуже налякали своїми словами. Лише потім зірка зрозуміла, що ці дівчата просто над нею знущалися та ненавиділи.

Популярне

Подібні новини