Що приготувати з огірків, помідорів та кабачків: ТОП-3 рецепти страв з сезонних овочів для кожного

Під час вирощування овочевих культур часто постає питання, що можна приготувати з цих овочів. Відмінним рішенням буде приготування нетипових для цих продуктів страв.

Вирощування сезонних ововчів займає досить багато часу, але відкритим питаня залишається думка про те, що ж можна приготувати цікавого з вирощених овочів крім звичайних салатів та закусок? Редакція сайту Добрі новини підготувала для вас три рецепти, які вам точно сподобаються.

Помідори

Помідори можна запекти разом з часником та сиром фета. Це ідеальна страва для того, щоб поласувати нею ввечері. На гарнір пропонуємо відварити макарони або будь-яку улюблену кашу – це в будь-якому випадку смакуватиме фантастично.

ТОП-3 страви з сезонних овочів
ТОП-3 страви з сезонних овочів

Вам не потрібно прикладати для цього багато зусиль. Все, що вам знадобиться – це декілька помідорів, очищений часник та одна упаковка сиру фета. Сир викладаємо в центр нашої форми для запікання і розкладаємо навколо нього томати. Це можуть бути або великі плоди, або помідори черрі. Поливаємо оливковою олією і ставимо в духовку на 15-20 хвилин на 180 градусів. По готовності додаємо макарони і все перемішуємо.

Огірки

ТОП-3 страви з сезонних овочів
ТОП-3 страви з сезонних овочів

З огірками все ще простіше. З них можна приготувати домашні роли. Для цього потрібно зробити з огірка слайси за допомоги прибору для чистки картоплі. Далі потрібно викласти слайси щільно один до одного на харчову плівку і викласти начинку: крем-сир, рибку чи будь-яке інше мʼясо, авокадо або помідор. Все закручуємо і нарізаємо роли на суші.

Кабачок

ТОП-3 страви з сезонних овочів
ТОП-3 страви з сезонних овочів

З кабачків можна приготувати корисний сніданок. Для цього потрібно натерти кабачок на тертці, додати одне яйце, сіль, перець, приправи за смаком і перемішати. На розігрітій пательні посмажити кабачкові драники і можна подавати до столу. Це ідеальний та поживний сніданок перед роботою або перед школою для дітей. Рекомендується подавати зі сметаною або з будь-яким варенням.

Популярне

Подібні новини