Тіна Кароль похизувалася врожаєм огірків: розповідаємо, як виростити такий же врожай та навіть краще

Днями Тіна Кароль похизувалася власним врожаєм огірків на городі і дачники одразу зацікавились, як можна виростити такий врожай, як в української співачки.

З огірків можна приготувати цілу купу страв, про які ніхто навіть не здогадувався, але перед тим, як зайнятися приготуванням, потрібно якісно та відповідально підійти до їхнього вирощування. Цей процес не швидкий та складний для тих, хто не дотримується відповідних рекомендацій щодо вирощування не лише огірків, але й будь-яких інших овочевих культур.

Для початку, потрібно підготувати землю для посіву. Якщо минулого року на обраній вами земельній ділянці вже проводився посів огірків – його потрібно змінити, інакше, хорошого врожаю вам точно не бачити. Краще, якщо ви оберете землю, де минулого року сіялися ріпчаста цибуля, томати або картопля. Це все робиться для того, щоб знизити ризик захворювань, які притаманні саме цій овочевій культурі.

Посадку огірків потрібно проводити у 2-3 строки та згортувати огірки в ґрунт потрібно на 5-6 см. Не забувайте про те, що огірки дуже люблять сонце, тому потрібно борати таку ділянку, яка буде найбільше часу знаходитися на сонячному промінні, а поливати їх потрібно ввечері або рано вранці водою кімнатної температури.

Як виростити огірки краще, ніж у Тіни Кароль
Як виростити огірки краще, ніж у Тіни Кароль

Огірки дуже люблять зволожений ґрунт, але не потрібно надмірно поливати ваші кущі з огірками. Якщо ж трапилося так, що ваші плоди занадто вологі – потрібно провести мульчування. Слід також памʼятати про добрива із деревної золи або дріжджів. Така підкормка позитивно впливає на врожай і забезпечить вас багатим врожаєм та великими плодами.

Дотримуючись простих рекомендацій ви зможете з легкістю та без зайвого клопоту виростити врожай, якому будуть заздрити всі родичі та сусіди.

Популярне

Подібні новини