Розвела літр цієї підкормки на 3 літра води: перці вимахали за тиждень, врожай збираю відрами

Вирощування перців – складний та кропіткий процес, але його можна полегшити, якщо зробити одну простеньку підкормку. Після неї перці шалено заплодоносять.

Вирощування будь-якої овочевої культури займає багато часу і сил. Якщо знати, як правильно підгодовувати майбутній врожай, то ви здивуєтеся, на скільки великими виростуть ваші плоди. Перець – це один з найкращих та універсальних овочів, з якого можна приготувати будь-яку страву. Редакція сайту Добрі новини підготувала для вас варіант бюджетної підгодівлі, яка примножить ваш врожай перців.

Болгарський перець любить органічний ґрунт, але часто цього недостатньо для хорошого врожаю. Після посади, під час цвітіння та перед самим збором врожаю болгарський перець потребує якісного підживлення. В іншому випадку рослина почне гнити, у вас значно знизиться врожайність і доведеться витратити багато часу та сил на відновлення кущів.

Підкормка для перців, як подвоїть ваш врожай

Підживлення

Першу підкормку слід робити після пікірування через тиждень. Для цього краще використовувати калій, селітру і суперфосфат, а друга підкормка проводиться через 10 днів. Підживлення рекомендують проводити натуральними або мінеральними добривами. З натуральних краще використовувати деревну золу, курячий послід, перепрілий гній і таке інше.

Для приготування підкормки з деревної золи потрібно дві склянки золи розвести з 10 літрами води. Добре перемішайте і залиште на 12 годин настоятися. Далі розчин, який ви отримаєте через 12 годин, потрібно розвести додатково з водою: три склянки підкормки розводимо з трьома літрами звичайної води та поливаємо рослини під корінь. Всього цю процедуру проводимо два рази, але для кращого результату можна це зробити тричі.

Популярне

Подібні новини