Каменських знайшла підхід до пасинка: Потап показав сімейний сніданок з Настею і сином від першого шлюбу

Чоловік Насті Каменських поділився цікавим кадром із спільного сніданку з коханою та своїм сином від першої дружини. Невже мачуха та пасинок змогли знайти спільну мову?

Настя Каменських і Потап чимало років були творчим тандемом, який згодом переріс у справжній сімейний підряд. Знаменитості одружилися у 2019-му році, але підтримувати зв’язки з колишньою родиною репер не припинив. Він опікувався своїм сином, проводив з ним час та дозвілля. Нині артист показав, що з хлопцем зв’язок не втрачено, ба більше він буває в гостях у маєтку татка і його нової дружини.

Схоже, зміни у цьому сімейству колосальні, адже раніше екс-обраниця знаменитості говорила про те, що теплих відносин з Анастасією немає ні у неї, ні у її дитини.

“Не дуже вони спілкуються. У них немає якихось взаємин”, — коментувала Ірина Горова.

Цікаво, що сама пані Каменських ніколи не говорила про якісь теплі зустрічі зі своїм пасинком, ба більше: у 2021-му році вона лишилася вдома на свято Першого дзвоника, коли її коханий Потап пішов вітати дитину та проводити його до школи. Разом із цим Настя дуже хоче стати мамою і їй не важливо, хто у неї народиться: хлопчик чи дівчинка. Вона розповідала, що їй байдуже на стать карапуза, вона буде дуже сильно любити своє продовження.

Потап показав, як снідає разом з сином від Горової і Каменських

А ось Потап розповідав, що його син Андрій досить спокійно та прихильно сприйняв новину про те, що тато знайшов собі іншу та іде від мами. Репер казав, що дуже обережно розповідав новину дитині, і врешті-решт хлопчик навіть був на весіллі свого рідного батька.

Нагадаємо, що у Потапа є ще названа дочка Наталія, яку народила Ірина Горова у першому шлюбі, але артист дуже добре прийняв дівчинку, начебто вона його рідня.

Популярне

Подібні новини