Не можуть одне без одного: Потап і Каменських з’їхались і знову живуть разом у заміському будинку під Києвом

Відома українська співачка Настя Каменських повернулась до свого чоловіка. Тепер зіркова пара знову живе разом у своєму сімейному гніздечку в елітному районі під Києвом

Потап і Настя раніше були одним із найвідоміших і найупізнаваніших гуртів в Україні. Пізніше артисти почали сольну кар’єру, втім залишатись одне без одного вже не змогли – артисти спершу таємно одружились у Лас-Вегасі, а потім відгуляли шикарне весілля у Києві. Минулого року у мережі почали обговорювати чутки, ніби зіркова пара збирається розлучатись. Причину не озвучував ніхто, але чимало шанувальників були впевнені, що у знаменитостей серйозні проблеми у стосунках.

Зокрема, користувачі мережі припускали, що гармонія у взаєминах Потапа й Насті могла порушитись через те, що вони так довго жили на відстані. Річ у тім, що початок повномасштабної війни зіркова пара зустріла в Іспанії. Першою в Україну повернулась співачка, а ось її чоловік відклав поїздку до Києва. Втім, навіть після повернення знаменитості чи не постійно розлучались – артисти займались благодійністю та волонтерством.

Потап і Настя Каменських постійно їздять у відрядження, тому довго одне одного не бачать

У червні цьогоріч артист остаточно повернувся в Україну, тому тепер у нього та його дружини є більше часу на відпочинок разом. Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Олексій Потапенко показав кадри, як разом із Каменських і сином від Ірини Горової їде в машині. Знаменитість також демонстрував, як із коханою кожного ранку виходить на пробіжку, а з сином активно відпочиває – займається водним поло.

Потап і Настя Каменських нарешті знову з’їхались і живуть разом у будинку під Києвом

Нагадаємо, що після 24 лютого минулого року Олексій Потапенко став головним героєм чи не кожного скандалу в медіа. Так, українці активно критикували знаменитість за те, що той у розпал повномасштабної війни залишається за кордоном і ніяк не допомагає тим, хто цього потребує. Пізніше дружина артиста й сам музикант пояснили, що в Іспанії він залишався через проблеми зі здоров’ям. Як тільки Потап одужав, одразу вирішив приїхати в Україну.

Популярне

Подібні новини