Потап відверто розповів про стосунки з першою дружиною Іриною Горовою: їх поєднує не лише спільний син Андрій

Відомий український музикант і продюсер Олексій Потапенко розповів про свої стосунки з колишньою дружиною Іриною Горовою. У експодружжя є спільний син

Олексій Потапенко, відомий український музикант і продюсер, на початку власної кар’єри познайомився з майбутньою колишньою. Стосунки Потапа з Іриною Горовою були гармонійними та яскравими, втім врешті-решт зіркова пара вирішила розлучитись. Втім, навіть після розставання колишні закохані не втратили дружніх стосунків. Так, довгий час Горова з Потапом працювали над спільним бізнесом і виховували сина Андрія.

У нещодавньому інтерв’ю для видання Viva Потапенко розповів про те, які стосунки в нього з дружиною зараз. У відповідь на запитання журналістів знаменитість зазначив, що в нього з Іриною Горовою чудові батьківські та партнерські стосунки. За словами Потапа, вони з ексдружиною вміють ладнати та знаходити компроміс чи то у питаннях виховання сина, чи у темах, що стосуються роботи.

Олексій Потапенко розповів, які в нього стосунки з дружиною Іриною Горовою
Олексій Потапенко розповів, які в нього стосунки з дружиною Іриною Горовою

“У нас здорові стосунки. Ділові і батьківські. Ми вирішуємо як ділові питання… так і батьківські питання”, – прокоментував у новому інтерв’ю відомий український музикант Олексій Потапенко.

До слова, в інтерв’ю знаменитість також висловився про те, що і досі є акціонером бізнесу Ірини Горової – компанії “Mozgi Group”, яка змінила свою назву на “Pomitni” та започаткувала інший концепт роботи. Втім, Ірина Горова на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла про те, що компанія належить тільки їй, а з колишнім чоловіком її поєднує тільки спільний син і беккаталог, який вони напрацювали ще до початку повномасштабної війни.

Ірина Горова спростувала слова свого ексчоловіка про їхні робочі стосунки
Ірина Горова спростувала слова свого ексчоловіка про їхні робочі стосунки

Варто зазначити, що відомий український музикант висловився і про свої взаємини з 14-річним сином. Потап розповів, що їм з Андрієм вдалось побудувати теплі стосунки, сповнені довірою та повагою. Музикант зізнався, що під час літніх канікул свого сина він проводить з ним багато часу разом. Андрій Потапенко часто їздить із батьком у його справах і буває вдома у нього з Каменських.

Популярне

Подібні новини