Джинси шиворот-навиворот стали трендом 2023 року: 23-річна дружина 37-річного Остапчука з них не вилізає

Хто би міг подумати, що у 2023-му наймоднішими будуть штани зі швом навиворіт. Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська показала, як їх носити.

Сучасна мода дійсно вражає, адже у тренди входять такі речі, про існування яких ми не могли навіть уявити ще 20 років тому. Так, як на піку популярності зараз денім, то відповідно джинси попадають під безліч трансформацій та експериментів. Яких тільки моделей зараз немає, а найбільш екстравагантними є штани зі швами навиворіт.

Одним з перших такий виріб продемонстрував італійський бренд Unravel Project, чим викликав чималу дискусію. Стилісти рекомендують такі речі носити з лонгсливами, майками в облипку та топіками.

Дружина Володимира Остапчука показала, з чим носити трендові джинси навиворіт

Показала, як стилізувати такі джинси і дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська. 23-річна дівчина підбирає під об’ємний низ облиплі бодіки. Такий цікавий стиль ефектно підкреслює її ноги і фігуру. Штани із швами навиворіт дуже сподобалися модниці і вона їх просто не знімає останнім часом, а найбільшого резонансу викликала світлина у них, де юна обраниця ведучого вигнулася так, що стало здаватися наче у неї є вагітний животик.

Втім, це лише ілюзія, адже Катерина, хоч і вийшла заміж після недовгого цукерко-букетного періоду, але поки що у материнство не йде. Тим не менш, сам шоумен не проти стати батьком і втретє, і навіть вчетверте. У сторіз він відверто розповів, що хотів би привести ще двох діток у світ.

Зі своєю дочкою та сином від першого шлюбу він намагається спілкуватися, хоча й раніше йому це давалося з великими зусиллями. Невідомо, чи зміг зірковий чоловік вирішити всі суперечки з екс-дружиною Оленою, але, схоже, певна відлига у їхніх стосунках відбулася, адже Володимир заявив, що виходить на зв’язок з малятами раз на тиждень.

Популярне

Подібні новини