Шлюб із Нікітою Добриніним змінив її до невпізнання: якою була Даша Квіткова до та після зустрічі з колишнім

Відома українська блогерка та інфлюенсерка Даша Квіткова вразила свіжими світлинами, на яких позувала у стильному аксесуарі на голові. Зірка сильно змінилась після розлучення

Даша Квіткова здобула популярність після участі та перемоги у реаліті-шоу “Холостяк”. Втім, телепроєкт приніс знаменитості не лише славу та визнання, але й гармонійні стосунки з Нікітою Добриніним, який став батьком їхнього спільного сина. Зіркова пара оголосила про розлучення на початку 2023 року. Після розставання з коханим Даша Квіткова сильно змінилась.

До участі та під час змагання на реаліті-шоу “Холостяк” Даша Квіткова була дещо іншою. Хоча і риси обличчя знаменитості не змінились, вона безумовно стала дорослішою та сміливішою.

Якою була Даша Квіткова до знайомства та розлучення зі своїм першим чоловіком Добриніним
Якою була Даша Квіткова до знайомства та розлучення зі своїм першим чоловіком Добриніним

Важливо зауважити, що зовнішні зміни трапились внаслідок внутрішньої трансформації. У шлюбі зі своїм першим чоловіком Даша Квіткова, як і заведено, доволі сильно змінилась, як людина. А ось після розлучення зірка почала більше уваги приділяти собі та своїм потребам, знаходити гармонію із собою та своїм тілом.

Не менш важливий фактор, який вплинув на зовнішні зміни Даші Квіткової – її кардинальне схуднення. Знаменитість після вагітності та пологів набрала вагу, а нещодавно ґрунтовно взялась за заняття спортом. Як наслідок, відома українська блогерка отримала підтягнуту та дуже струнку фігуру. Тепер зірка, за особистим зізнанням, почувається комфортніше та впевненіше.

Даша Квіткова сильно змінилась після свого розлучення з першим чоловіком Нікітою Добриніним
Даша Квіткова сильно змінилась після свого розлучення з першим чоловіком Нікітою Добриніним

Що стосується найсвіжіших кадрів, то відома блогерка обрала для фотосету доволі незвичний образ, а точніше – його відсутність. Даша Квіткова не одягала нічого нижче шиї. А ось голову знаменитість таки вирішила прикрасити. На волосся зірка одягнула красивий аксесуар, зроблений із великої кількості дзеркальних шматочків.

Популярне

Подібні новини