Марічка Падалко показала підрослого сина від Єгора Соболєва: юний наречений з патріотичною позицією (ФОТО)

Марічка Падалко — щаслива мати трьох дітей показала, яким виріс її найстарший син Михайло. Хлопчик ще досить юний, але вже вражає і своєю позицією, і прагненням займатися добрими справами.

Світ соціальних мереж захопився нещодавньою публікацією відомої української ведучої та дикторки телеканалу 1+1 Марічки Падалко. Вона поділилася зі своїми прихильниками знімком свого підрослого сина, Михайла, який росте копією батька і вже намагається проявляти себе.

Хоч хлопець це школяр, але він нещодавно приєднався до волонтерського руху, їздив разом з однолітками у село Загальці під Бородянку, щоб дати допомогу жителям, які постраждали від військових подій. Розчищали завали, які колись були будівлями, але у 2022-му їх зруйнували російські окупанти.

Марічка Падалко показала свого старшого сина-патріота від Соболєва

Це, якнайкраще також розкриває зв’язок Михайла з батьком, який зараз перебуває на фронті, захищаючи Україну. Сім’я Падалко та Соболєва є живим прикладом того, як патріотичність та солідарність можуть об’єднати родину навколо важливих цінностей.

Ще одна цікава деталь: на свято першого дзвоника цього року син Марічки, був помічений у вишиванці. Ця символічна дія діє про відданість української культури та традицій, які мають важливе значення для багатьох громадян України незалежно від їхнього віку.

У коментарях — самі компліменти. Підписники ведучої відзначають, як сильно стає схожий синок. Прихильники пишуть:

  • “У першому класі син був схожий на тата, а у випускному дуже сильно на Вас, нехай усі наступні події будуть у повному складі вашої сім’ї”
  • “Такий дорослий”
  • “Гарний хлопчик, нехай йому щастить у житті”
  • “Успіхів вашому сину у майбутньому!!! На жаль розумію, що таке не вистачає тата”

Нагадаємо, що у Марічки Падалко є ще дві дочки, і обидві від коханого Єгора Соболєва.

Популярне

Подібні новини