Ціла купа сміття і коробок: Даша Кацуріна засвітила, в яких умовах живе разом з Володимиром Дантесом

Даша Кацуріна продовжує будувати стосунки з Володимиром Дантесом. Днями дівчина показала оселю, в якій вони проживають спільно з чоловіком.

Власниця українського бренду одягу та кохана дівчина Володимира Дантеса Даша Кацуріна зовсім нещодавно показала кілько фото з оселі, в якій проживає зі своїм обранцем. Також Даша розповіла про свої плани на майбутнє і коли в повній мірі повернеться у соціальні Мережі. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала всі подробиці.

Кацуріна переїхала до Дантеса у просторий будинок після того, як самостійно відмовилася від оренди величезної двоповерхової квартири в одному з хороший районів Києва. Зараз дуже складно назвати життя закоханим по-справжньому комфортним життям, оскільки в будинку дуже багато зайвого сміття, коробок та речей, які пара ще не встигла розпакувати.

Даша Кацуріна показала, як живе з Володимиром Дантесом
Даша Кацуріна показала, як живе з Володимиром Дантесом

На знімках, які опублікувала Кацуріна, можна побачити кілька кімнат, а саме: спальня, їдальня, яка поєднується з кухнею, дитяча кімната і велика купа коробок. Відомо, що Даша переїхала до Дантеса зі своїми двома дітьми від Міші Кацуріна, який зараз будує стосунки і вже встиг одружитися з Надею Дорофєєвою.

“Є велика ймовірність, що я остаточно переїду сюди, в мене буде нормальний графік, я буду заспокоєна і повернусь до вас. Але їду у Варшаву в понеділок, тому не знаю, як все буде”, – каже дизайнерка.

Подробиці спільного життя Кацуріної і Дантеса
Подробиці спільного життя Кацуріної і Дантеса

Володимир Дантес з Дашею Кацуріною не так часто публікують спільні фотографії у соціальних мережах, чого не можна сказати про їхніх колишніх. Дорофєєва та Кацурін виглядають дуже щасливими – разом працюють, створюють музику і Міша дає разом з Надею концерти. Прихильники обох пар з задоволенням спостерігають за розвитком їхніх стосунків.

Популярне

Подібні новини