“У них є мама й тато”: Катерина Полтавська розповіла, чи спілкується з дітьми Володимира Остапчука

Молода пасія Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, чи встигла налагодити звʼязок з дітьми свого коханого чоловіка. Як виявилося, все не так солодко.

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук вже тривалий час будують стосунки. Ні для кого не секрет, що в чоловіка є двоє дітей від першого шлюбу, які зараз проживають з колишньою Володимира в Америці. Молода кохана шоу-мена зізналася, у яких стосунках вона зараз з дітьми чоловіка та чи знайома з ними взагалі.

Свої стосунки зіркова пара почала будувати несподівано для всіх. Не встигли прихильники оговтатися після новини про несподіване розлучення Володимира з Христиною Горняк, аж раптом стало відомо, що Остапчук закрутив роман з молодою журналісткою Катериною Полтавською. У стосунках пари все добре і, до слова, Катерина справила помітно добре враження на себе в Мережі.

Прихильників у дівчини зʼявилося чимало. Полтавську постійно запитують про її ставлення до колишніх Володимира, як вони познайомилися та багато чого іншого, але цього разу користувачів Мережі зацікавило те, чи спілкується вона з дітьми Остапчука від першого шлюбу. Катерина відповіла стримано та зрозуміло для кожного:

“Малі живуть в Канаді. В них є мама і тато. Я поки не бачу в цьому сенсу”.

Катерина Полтавська розповіла про спілкування з дітьми Володимира Остапчука
Катерина Полтавська розповіла про спілкування з дітьми Володимира Остапчука

Варто зазначити, що дівчина була б не проти завести власних дітей, але поки вони з чоловіком про це не замислюються. В пари дуже щільний графік: Володимир більше займається проєктом “Мекнув – питайте”, а Катерина повністю занурилась у відкриття власного салону краси. Як каже блогерка, це буде щось нереальне та космічне, але водночас доступне для всіх та кожного. Прихильники з нетерпінням чекають відкриття, щоб насолодитися всією красою салону улюбленої блогерки.

Популярне

Подібні новини