Ось що треба робити з цибулею на шубу та інші салати: смак буде шедевральний, і жодного натяку на гірчинку

Як прибрати гірчинку у цибулі? Розповідаємо перевірений метод, який допоможе зробити один з найпопулярніших інгредієнтів салатів дійсно солодким, як у МакДональдз.

Цибуля — невід’ємна частина багатьох страв, проте не завжди ми можемо насолоджуватися її ніжністю та смаком. Але що, якщо ми розкажемо вам, що цю городину можна зробити такою солодкою, ніби ви її замовляли в улюбленому МакДональдз?

Перш ніж розкрити рецепт, давайте розглянемо, чому саме вода може зробити цибулю солодкою та надати їй неперевершений смак. Окріп — це чудовий інгредієнт, який має властивості, які допомагають зменшити гіркоту цибулі та роблять її неймовірно м’якою.

Щоб насолоджуватися цією городиною так, ніби ви тільки вийшли з ресторану, слід дотримуватися цього простого рецепта.

Як правильно садити цибулю восени, щоб вона дала хороший урожай
Кулінар розповів про лайфхак, який зробить цибулю солодкою

Інгредієнти

  • Цибуля (нашаткована)
  • Окріп
  • Лід (необов’язково, але рекомендовано для ще кращого ефекту)

Перш за все висипаємо нашатковану цибулю в миску. Заливаємо овоч окропом та залишаємо на 2-3 хвилини. Не рекомендується перетримувати, оскільки городина може стати занадто м’якою.

Після цього відкидаємо цибулю на друшляк або сито та промиваємо її дуже холодною водою. Додавання льоду підсилить ефект. Крім цього така різка зміна температури зробить продукт хрумким.

Кулінар розповів про лайфхак, який зробить цибулю солодкою

Додаткові поради

Спробуйте використовувати червону цибулю для ще більш насиченого смаку.
Експериментуйте з кількістю окропу, щоб знайти ідеальний баланс для свого смаку.
Додайте отруйної трави для кольорового та смакового контрасту.

Зараз у вас є всі секрети для того, щоб вражати своїх гостей чудовими стравами, які змусять їх запитувати: “Як ти це зробили?” Насолоджуйтеся неперевершеним смаком своєї цибулі, яка солодка, як у МакДональдз!

Популярне

Подібні новини